Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még ilyen fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen fiúk?

Figyelt kérdés
Akik kedvelik teltebb lányokat? Nem olyanokra gondolok, akik tényleg nagyobb túlsúllyal rendelkeznek, hanem mondjuk a combjuk nagyobb az átlagnál. Pl 170/ 65- 70. Én azt veszem észre, hogy mostanság az ilyen lányoknak esélyük a nullával egyenlő, és csak undort váltanak ki az emberből.

2016. szept. 6. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vannak. Elvileg a legtöbb fiú szereti, ha lehet mit fogni a lányon. ha van csöcsöd vagy jó segged, esetleg mind2, akkor nincs mitől aggódnod
2016. szept. 6. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem a tökéletes pasik között kéne keresgélni és akkor nem ezt látnád :) Egy tökéletes pasi minek állna le egy tökéletlen lánnyal és ez fordítva is igaz. Egy bomba nő nem fog leállni akármilyen pasival. Sajna ez a mai világ. Ezt kell elfogadni. Vagy te adsz lejjebb az igényeidből és akkor fogsz találni valakit az biztos, vagy olyanra alakítod a tested, gondolok itt edzésre. DE a 65-70 kiló az hol telt :D Nekem pl az a tökéletes, egyáltalán nem telt, hanem csak formás, ennyi. Kinek mi :)

18/F

2016. szept. 6. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen
2016. szept. 6. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Vannak.
2016. szept. 6. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak, akinek én bejönnék olyat nem találni mivel túl vékony vagyok
2016. szept. 6. 20:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát ahol én vagyok, ott ez már bőven telt :/
2016. szept. 6. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
engem jobban izgat egy teltebb lány mint a vékony,a vékony comb az számomra inkább undorító,azért egy lány legyen ne legyen 45 kg
2016. szept. 6. 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Pacsi, habár fiú vagyok, de fogyjunk le együtt. :D 120-ról indultam év elején, most 95 vagyok. :D na?
2016. szept. 6. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen
2016. szept. 7. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:
En nem szeretem magam, nagyon nagynak talalom a combjaimat, a popsimat es hasamat, viszont parom meg pont ezt szereti, s nem erdekli a plusz kilo:)
2016. szept. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!