Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az igaz szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az igaz szerelem?

Figyelt kérdés
Szerintem az,mikor a két fél kinyomkodja a másik hátán lévő pattanásokat.
2016. szept. 3. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Az én hátamhoz hozzá ne merjél nyúlni...
2016. szept. 3. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Az milyen állat?
2016. szept. 3. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

a pattanást nem kinyomni kell, hanem kezelni..

Én azt hallottam, hogy az igaz szerelem az, amikor anyu és apu nem üti meg egymást

6F

2016. szept. 3. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem az az amikor a sz#x után együtt el alszotok és reggel ugyanott meg találjátok egymást.
2016. szept. 3. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ezeke nagy baromságok...grat:D
2016. szept. 3. 22:24
 6/9 anonim válasza:
A szerelen az, amikor nagymamának fáj a dereka, ezért nagypapa hajol le, hogy bekösse a cipőfűzőjét... Pedig neki is fáj a dereka :-)
2016. szept. 4. 01:20
 7/9 anonim válasza:

Figyu, nem csak ebből áll, de van benne valami. :)

Az igaz szerelmet érezni kell, és ne mondja nekem senki, mert tényleg lehet érezni! Itt vagyok én egy példának.

Minden a bizalmon, a megértésen, a tiszteleten múlik. Ha ezek megvannak az egy nagyon jó jel. De e mellé kell az az érzés, hogy én szeretem ezt az embert minden rigolyája ellenére. Vagy ha éppen van, az az érzés, hogy ti ismeritek egymást, összetartoztok. Ez, amit te leírtál, csak egyetlen egy megnyilvánulása mindennek. Mondok pár a tiédhez hasonló példát ;) Van olyan, hogy a nő borotválja le a férfi arcát, vagy éppen a férfi szedi ki a nő szemöldökét, vagy a férfi vasalja ki a nő haját, sminkeli ki. Ha a férfi reggel felkel, és nem szörnyed el a mellette esetleg éppen betegen alvó, kócos, pizsamás nőtöl, hanem akkor is ugyanolyan gyönyörűnek látja, mint mindig. Ha hoz a férfi a nőnek ágyba reggelit, ágyba kávét, ágyba kakaót, akármit, és fordítva is. Ha a férfi naponta elmondja ezerszer a nőnek, hogy gyönyörű vagy, annyira imádlak, és ez szintén fordítva. :) Ezek mind hozzá tartoznak szerintem. Meg még rengeteg sok más. Ha már több mint 5 éve együtt vagytok, a szemébe nézel, és ugyanúgy megdobban a szíved, mint a legelején, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindez igazi. :)

2016. okt. 25. 22:15
 8/9 anonim válasza:

Utolsó vagyok. :)

Na meg kihagytam a szex részét. Ha a szex jó a két fél között, az szintén jó jel. Főleg ha mindig tudnak vinni egy kis színt a szexuális életükbe. De ha igazi a szerelem, akkor mindez nem akadály, hanem kaland. :)

2016. okt. 25. 22:17
 9/9 anonim válasza:

És mielőtt bárki hülyének nézne, ezeket a példákat, mind a saját tapasztalataimból hoztam fel. :)

/Szintén utolsó voltam. :) /

2016. okt. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!