Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ez titeket zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy pl lenne egy fiú aki csak úgy belép az életetekbe és be is jön nektek.

Kb lazán 18-nak nézed (annak is mondja magát neked)

Közben 15 éves (de ez csak késöbb derülne ki, példáúl amikor járnál már vele bevallaná neked)

Ez titeket hogy érne?

2016. aug. 31. 02:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
83%
Inkább aludjál...
2016. aug. 31. 02:50
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Ha szeretem, akk kicsit kiakadnek, h miert mi inditeka volt ezt hazudni, de nem haragudnek ra :) persze ez egyenfuggo
2016. aug. 31. 02:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem lány vagyok, de számomra elég fontos tényező egy kapcsolatban az őszínteség. Ismerkedés alatt pedig biztosan merülnének fel bennem kérdések.. ha alapból azthazudod hogy 18 vagy az csak mégtöbb hazugságot szül. Akkor már azt is kamuznád, hogy most érettségizel, mert ügye 18évesen gáz lenne a középsulit kezdeni.. ha esetleg venni szeretnél valami piát, vagy ő, és nem múlt el 18, akkor elég gáz szitukat szülne, hogy minden alkalommal azt kellene mondanod"jajj bocsi, pont nincs nálam személyi.." de még egy magára valamit adó discoba sem engednének be, ha esetleg szórakozni lenne kedve.. szóval ez számomra olyan hazugság lenne(na meg persze a többi hazugság ami ebből adódik) amit egy friss kapcsolatban egyáltalán nem viselnék el.. egy hosszúban meg pláne nem...
2016. aug. 31. 03:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az lemaradt, hogy szerintem előbb kiderülne, minthogy bevallanád.
2016. aug. 31. 03:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a hazugság annyira gyerekes és tipikus, hogy szerintem bárki hamar rájönne, már ne is haragudj. ._. Ezzel a gondolkodással ne akarj idősebb lányt, mert neked lenne kellemetlen, gyakorlatilag egy "pót-anyuci"... Egy 14-15 évesnek meg mi értelme azt hazudni, hogy 18 vagy? Nem igen látom a logikát... De kérlek magyarázd el, hogy mi célja ennek, ha van... o.o

18/l

2016. aug. 31. 03:47
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen kérdés után, azt sem hiszem el neked, hogy 12-t betöltötted...
2016. aug. 31. 03:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Bocs mindenkinek, ha a fogalmazással van a gond, csak fáradt vagyok.

Azért kérdezem, mivel eddig minden lány 17nek nézett minimum, mivel sokkal érettebb vagyok mint a kortársaim. És általában a lányokat "zavarja" ha fiatalabb a fiú.

2016. aug. 31. 04:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Minimum szakítanék. És akkor még örüljön a kis drága hogy nem vágom pofán :3 Tudod mocskosul undorító átverni a másikat, akit elvileg még szeretsz is pluszban. Nekem nem lenne gerincem belehazudni mások szemébe, engem nem így neveltek.
2016. aug. 31. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, alapból ott kezdődik, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom, az őszintesèg. Ha járnèk egy fiúval, ès elmond nekem egy ilyen hazugságot, azt hinnèm hogy más dolgokban is hazudik, a bizalmam azonnal megcsappanna. Szerintem szakítanèk, ha igazán szeretnèm a srácot akkor megpróbalnèk megbocsájtani, de mint előttem írták, előbb megtudnám, mint hogy a srác elmondta volna. Egyszerre lennèk, mèrges, mert hazudott, szomorú amièrt nem bízik bennem. Ugyhogy mindebkèpp mondd el az igazat a korodról, ami ráadásul rettentő alap dolog, mint hogy hazudj a lánynak x ideig.
2016. aug. 31. 11:29
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
5 ez az anyucis duma nagyon ott volt :D
2016. aug. 31. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!