Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt baratom konyorog h fogadjam vissza. Hogyan szivassam meg?
Nayon tetszett ameg jartunk de aztan dobott azzal az indokkal ,h nem szeretem elegge.1 honappal kesobb ort h meg mindig szeret es nem probalhatnank meg ujra. (Szerintem azert szakitott mert megcsalt.Imserosomtol tudom h tobb is volt kozotte es a legjobb baratnoje kozott baratsagnal.)Szeretnem vissza adni azt a fajdalmat amit o okozott nekem.
16/L
Te sem vagy biztos benne hogy megcsalt,de még ha tényleg meg is csalt,ne alacsonyodj le.
Ha szeretnéd visszakapni esetleg akkor ezzel csak ártanál a dolognak.
Ha nem szeretnéd akkor pedig mondd meg neki hogy nem akarsz tőle soha többé semmit,szálljon le rólad,ha még mindig szeret akkor ez is elég szívás lesz neki.
Ha már fájdalmat akarsz neki viszonozni, akkor az az is lehet, hogy sz*rsz rá magasról.
15/L
Oke koszi
Asszem megfogadom a tanacsotokat.
Nem az en otletem volt a szivatas eleve. De mostmar csak biztos vagyok benne h meg azt se erdemli meg h foglallkozzak vele
4 ha megcsalta akkor nem szereti a srác ez egyértelmu :) ha nem csalta meg ami hát nincs kizárva akkor meg az o hibája minek szakított
De míntha ezt a kérdést olvastam volna egy párszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!