Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti ha vissza utasítotok egy fiút, hogy néztek utána rá?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a ti szemetekben a fiú ezek után szerencsétlen és gáz stb.2016. aug. 29. 22:23
12/18 anonim válasza:
Igen, én is annak találom. Kár, hogy ellenkezőjét tapasztaltam. 23/f
13/18 anonim válasza:
Nem. Miért lenne szerencsétlen? Legalább meg merte kérdezni:)
14/18 anonim válasza:
Ha valami gaz alak volt,akkor igen. Viszont ha egyebkent normalis fiu,nem volt eroszakos,csak egyszeruen valamiert nem akarok tole semmit,akkor nem gondolok rosszra. Van egy srac,akit mai napig kedvesnek,rendesnek tartok,egyszeruen csak nagyon nem volt kozos temam vele.
15/18 anonim válasza:
Olvasni mindenfelet lehet, tapasztalni viszont nem nagyon..
16/18 anonim válasza:
Nem gaznak gondolom, egyszeruen csak az en esetemben pl kerulom. Nagyon tavoltartom magamat attol h valakivel ugy legyek joban h kozben tudom h tetszem neki, ez nagyon nem szep dolog
16l
17/18 anonim válasza:
Külön értékelném, hogy fel merte hozni a témát.
18/18 anonim válasza:
Szerencsétlen abban az esetben,ha már többször el kellett egy lánynak utasítania. Pl a fiú nagyon nyomulós és nem száll le a lányról.
Egyébként nem ilyen kemény szivüek a lányok, nem tartanak szerencsétlennek,csak mert megpróbálta,sőt,ahogy a többiek mondták sokkal inkább azt bizonyitja,hogy nem egy félénk kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!