Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha valakivel egesz jol elbeszelgettek, majd megkerdezed hany eves es a valasz utan lekoppintod a kora miatt?
Igy amblokk a mai lanyokat miert erdekli ennyire a kor? Ha valakivel tok jol elbeszelgettel, elhivott randira, majd facen uzenetbe megtudod, fiatalabb nallad es ezert elkuldod a "melegebb egtajra"?
Ezt soha nem ertettem... Tok normalis Fiu vagyok.. Elit gimi, jo kinezet.... Ezert nem is ertse az egeszet... 15F (lassan 16)
Mert a lányok a fiúkban azt keresik aki biztonságot nyújt nekik és általában ezért pont a te korosztályodban más a gondolkodásmódja a fiúknak és a lányoknak. Míg a csajok inkább az állandóságot és megbízhatóságot keresik addig a 13-18éves fiúk még nem hosszútávú kapcsolat hívei. Tisztelet a kivételnek.
A haverság pedig nem egyenlő azzal hogy a pasijukká is fogadnák a fiatalabb fiút. Nekem is van egy 8 éves kiskrapek akivel jól kijövök...mégis elég bizarr lenne ha máshogy néznék rá nem mint kistesóra:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!