Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek tudjam ezt be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek tudjam ezt be?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit facebookos ismertem még azzal h bejelölt. Utána nèztem ès megkedvelték, egyszer találkoztunk is de ő nem ismert fel mert nem látta mèg az arcom. Nèhány napja ráìrtam mondva, hogy most rajtam van a sor hogy folytassam a dolgot. Vissza is ìrt de miután ùjra ìrtam már nem válaszolt, pedig látta, hogy ìrtam neki. Ez egy napja volt. Mièrt? Talán nem akar ismerkedni vagy èn reagálom túl ès nem volt kedve visszaìrni? Hm?

#Facebook #kedvelés #Èrtelmetlen
2016. aug. 26. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Van, h nekem is lelattaza magatol a telo, pedig meg se nyitottam..lehet vele is ez tortent.

Vagy ezekutan ha nem ir, akkor nem erdekled elegge..ilyenkor hagyd, es keress mast.

Ha pedig ir, akk nincs gond :)

2016. aug. 26. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!