Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domiking12 kérdése:
Lányok, nektek tetszik az ilyen haj? Most voltam fodrásznál.14/F
2016. aug. 25. 13:37
1/14 anonim válasza:
Nyugodtan lepontozhatsz de nekem nem jön be,túl "ecsetnek" tűnik. De nem sokat látni a képből. 14L
2/14 anonim válasza:
Szerintem inkább félrefésült, mint ecset, nekem tetszik, jó lett :D
4/14 A kérdező kommentje:
1# nem foglak lepontozni, nem szokasom, de azert most direkt egy nem ecset hajat kertem a fodrásztol :D
2016. aug. 25. 13:50
5/14 A kérdező kommentje:
Mindenesetre jöhetnek még vélemények, ha sokaknak tezszik, lehet, hogy máskor is ilyenre vágatom, nem pedig oldalt rövid, felül kakastaréjra, ez mosz ilyen Feke Pál-os! :D
2016. aug. 25. 13:58
6/14 anonim válasza:
tök mindegy milyen a haj, a fej a lényeg
7/14 anonim válasza:
Kiraly. Lehet venne turkalni. 👌
10/14 anonim válasza:
# 7 , Kurkászni szeretnél benne,akár egy majom,hehh? :'D
Nem tetszik. Nekem nem :) De látom,sokaknak elnyerte tetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!