Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön egy ilyen srác?
Figyelt kérdés
176 cm, nem vagyok nagyon sovány, barna hajam van, és barna szemem van.
Belső(a barátaim szerint) jófej, vicces megértő vagyok, mimdent meghallgatok, és könnyen megbocsátok. Rossz tulajdonságom, hogy picit lusta vagyok.
15/F
2016. aug. 24. 01:19
1/5 ZZotyaa válasza:
Már nem is azért DE ha még ezeket a jellemzőket nem írta la 20 másik srác akkor 1-se ... Nézd meg hogy az alá miket írtak és rájössz :D
2/5 anonim válasza:
Hallod ne azt kérdezgesd hogy bejönnél e a lányoknak hanem inkább keress valakit magadnak
3/5 anonim válasza:
Más rossz tulajdonságaidra is kíváncsi lennék! :) meg mondjuk egy képre rólad, és akkor pl. A külsődről tudnék véleményt mondni. Ez így kevés, bocsi :/
15/l
4/5 anonim válasza:
Az utolsónak nagyon igaza van :) es en is kíváncsi lennek
5/5 anonim válasza:
Régen rossz ha a barátaid alapján tudod csak magad jellemezni. Azt is ilyen sehogy :D Ezek tényleg olyan tulajdonságok amik minden második emberben megvannak. Szóval ennyi alapján ugyan annyi esélyed lenne mint a diákmelós srácnak a sparból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!