Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van.16 eves vagyok semmi mellem nincsen. Annyira rosszul erzem miatta meg hogy mit gondolhatnak rolam masok. Fiuk ugye ez nektek is furcsa?
A kis mellekért jobban oda vagyok.
16F
Semmi sem tökéletes...
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__80453..
Én is 16 vagyok, és kb 3-4 hónapja kezdett nőni. Alapból nincs rossz alakom. Vékonyabb vagyok, hosszú lábakkal, szélesebb csípővel, vékony derékkal, hosszabb háttal és nyakkal. Viszont elöl lapos vagyok. Rengeteget szekálnak a nővéreim is, meg a teltebb osztálytársaim is. Régebben a fiúk is folyamatosan szekáltak, hogy még az xy(fiú) is nőiesebb nálam.
Mivel ennyit szekáltak ezzel, nekem egy nagyon érzékeny pont lett, amire harapok.
Az emberek átlagban 21 éves korukig fejlődnek. Mivel én alapból néhány évvel átlagban le voltam maradva mindenben, remélem, hogy nekem egyszerűen csak későbbre tolódik ki.
Most például van egy barátnőm, elsőéves egyetemista volt, és a melle valami hihetetlenül megnőttek... Egyik ciklus alatt nagyon durván megduzzadt, nem ment vissza, és utána csak továbbnőtt
Szóval talán még nincs minden veszve, de én együttérzek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!