Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy biszex vagyok, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy biszex vagyok, ez nagy baj? 16/L

Figyelt kérdés

Igazából kezdek rá jönni hogy talán nem csak a fiúk érdekelnek.

Ez baj szerintetek ennyi idősen?

Engem nem érdekel hogy fiu vagy lány, csak jól érezzem magam vele. Ezt nem tudom le írni, se megfogalmazni.

Szerintetek?

2016. aug. 23. 13:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Kívánom a fiukat is de egy lánnyal is el tudnám képzelni
2016. aug. 23. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem 16 évesen az ember jó esetben mindenre nyitott, ettől még abszolút heteroszexuális vagy valószínűleg. A legtöbb barátnőmnek 20 éves kora előtt voltak kalandjai lányokkal, hogy divatból, vagy vonzalomból nem tudom. És mindegyik full hetero lett később.
2016. aug. 23. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.
2016. aug. 23. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Ugyan, dupla esély a randira...Meg hát nemsokára úgyis kötelezővé teszik, elnézve a tendenciát..
2016. aug. 23. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem igazán értek egyet az első válasszal. Szerintem meg ennyi idősen többnyire az ember már tisztában van a szexualitásával. Oké, lehet hogy még ez változhat, de igenis számítanod kell arra hogy nem fog. Viszont te ezt ne befolyásold. Tehát soha ne hitesd el magaddal hogy heteró vagy, ha belül érzed hogy nem vagy az, mert azzal csak rosszul jársz. Semmi baj nincs azzal ha valaki mindkét nemet szereti. Ezen nincs szégyellnivaló.
2016. aug. 23. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:

A leírás alapján inkább tűnsz pánszexuálisnak mint biszexnek de a külső szemlélő számára ez ugyanaz, csak te éled meg máshogy.

Nézz utána.

2016. nov. 15. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!