Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik ismerkedési...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik ismerkedési formát kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

Ha az utcán leszólítanak, interneten, vagy csak barátok, ismerősök körében?

Ha ezek közül több is van, amivel lehet veletek ismerkedni, vagy ha van olyan, amit nem soroltam fel, azt kérlek írjátok le.

16/F

2016. aug. 22. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Utcán leszólítás, és internet semmiképpen.

Ismeretségi kör, táborokból valaki, barátok közül(esetleg)

17/L

2016. aug. 22. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint az internetet preferálom, mert sosem mozdulok ki itthonról, mivel nincs kivel, egyedül meg minek, és amúgy is elég csendes vagyok, interneten közvetlenebb.

16/L

2016. aug. 22. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát...interneten elég necces, de lehetséges, utcán nem hinném, hogy érdemes, csak a külsőt veszi észre az ember...

A barátok körében a legjobb!:)

17/L

2016. aug. 22. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Baratok,ismerosok altal a legidealisabb. Viszont ha egy normalis indokkal leszolit valaki,azt sem utasitom el. Internet semmikepp.

16L

2016. aug. 22. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tökéletes, csak legyen cukcsi. 16N
2016. okt. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!