Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen pasi lányok mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pasi lányok mennyire jön be nektek mint én? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya de férfi fotó modell se, de többen is mondták hogy helyes vagyok.Nem vagyok kövér és rendbe tartom magam nem vagyok szemüveges se szerintetek mennyire van esélyem hogy szóba áljon egy vad idegen lány?

2016. aug. 21. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ennyi alapján nem lehet megállapítani. Esetleg ha képet küldenél, akár privátban, akkor tudnák mondani valamit, de így nem.
2016. aug. 21. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
várjunk csak, a szemüveg mióta negatív külsőség?:o
2016. aug. 21. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tartod magad csunyanak, azaz van egy kis onbizalmad, az mar vonzo.

Es ezek csak kulso tulajdonsagok. Ezek alapjan, semennyire.. Mar bocsi.. Nincs ezzel baj, de igy hianyos

2016. aug. 22. 00:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem hordasz szemüveget az se nem pozitív, se nem negatív.

Rengeteg szemüveges fiú tök szexi tud lenni. Pl.:(nekem is van egy aki nagyon bejön) Egyrészt okosnak néz ki, és menőnek.

És ugyanúgy aki nem hord szemüveget az is tud jól kinézni.

2016. aug. 22. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Na jó a szemüvegest kihagyhattam volna
2016. aug. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!