Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti melyiket részesítit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti melyiket részesítitek előnyben?

Figyelt kérdés
Például első randin, vagy ismerkedésnél, miután bemutatkozott a srác, és meggyőződtetek róla, hogy akár be is jöhet, szóval inkább annak örültök, ha a srác tovább beszél magáról, és próbál elszórakoztatni titeket, lenyűgözni titeket vagy inkább kérdezget rólatok, és kíváncsiskodik, illetve ha meséltek neki valamit megértően figyel?:)
2016. aug. 21. 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én rajottem jobban szeretem hallgatni az embereket mint magamrol beszelni:D
2016. aug. 21. 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se a legjobb megoldás szerintem, én legalábbis egyiket sem szeretném. Ha csak magáról beszél, az olyan mintha hatalmas egója lenne, ha pedig csak rólam kérdezget annak elég kihalgatás feelingje van. Meg kell találni az arany középutat.
2016. aug. 21. 22:48
 3/16 A kérdező kommentje:
de még olyan helyzetben is, amikor potenciális párjelöltre van esélyed?:D Vagy amikor egy régóta kiszemelt srác megy oda hozzád?:D
2016. aug. 21. 22:49
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A masodik. Elsovel mar volt dolgom, rohadt unalmas volt es nem tudta befogni. Jobban szeretem, ha ram is kivancsi es ha megkerdezem akkor is is beszel magarol es akkor uj temaban megint megkerdezi, h mit gondolok rola meg ilyenek.
2016. aug. 21. 22:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát egyik se. Kérdezzen is meg legyen meg egy téma amiről tudunk beszélni. Azért ismerjem is meg de ne beszéljen túl sokat magáról. De az se jó ha csak ő kérdezget.
2016. aug. 21. 22:51
 6/16 A kérdező kommentje:
értelek kettes, de ha például nem úgy kérdezget, mintha egy kihallgatáson lennél, hanem tényleg érdeklődően, és kíváncsiskodva, illetve néha ő is hozzáfűz dolgokat, akkor is?:D
2016. aug. 21. 22:51
 7/16 A kérdező kommentje:

igen 3-as megértelek:D

4-es/2-es és ha például úgy kérdezget, hogy először elmesél magáról valami vicces történetet, és visszakérdez, hogy veled/veletek történt-e hasonló, ilyenre gondoltok?:D

2016. aug. 21. 22:54
 8/16 A kérdező kommentje:
élőben nem így kérdezgetek, csak tényleg érdekel a téma:D
2016. aug. 21. 23:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdezzen engem is, én nagyon szeretek beszélni magamról:D persze 1. Tudom a határaim 2. Ha látom, hogy nem tetszik neki vagy nem talál különlegesnek, akkor csöndben maradok és kérdezem én is (már ha számomra még tetszik a belső énje)
2016. aug. 21. 23:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Én jobban örülök ha előbb ő mond magáról dolgokat, mert én az elején mindig zavarban vagyok és olyankor hülyeségeket mondok meg beégetem magam.16/L
2016. aug. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!