Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, de az egyik barátnőmnek is tetszik, nem szeretném, hogy haragudjon rám a barátnőm, de én is bejövök a srácnak...
2016. aug. 21. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt hány évesek vagytok? Ha már idősebbek akkor beszélnének meg! Ha olyan 12 akkor ezt a kérdést nem láttam...
2016. aug. 21. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Normálisan (nem flörtölve) beszélgetnék a sráccal aztán ha kettőnk közül engem választ akkor örülnék, ha a barátnőm meg emiatt haragszik meg akkor ka*pja be. Ha meg őt válassza akkor gratulálok és megyek tovább a dolgomra
2016. aug. 21. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátnőddel. Ha azt mondja ne gyere össze vele akkor döntsd el hogy melyik fontosabb. A barátnőd vagy a srác, akivel lehet nem is lesz nagy dolog. Megéri-e amiatt a srác miatt összeveszned a barátnőddel. Ha áldását adja akkor meg nincs gond szerintem
2016. aug. 21. 20:12
 4/5 anonim válasza:
Igazából még ha bele is vágsz és azt mondja a barátnőd,hogy nem haragszik rád akkor is valahol rosszul fogja érezni magát főleg amikor mondjuk előtte fognád a srác kezét vagy csókolnád meg. Én hagynám, nekem egy fiú se ér annyit mint a barátaim,mert a barátaim régebb óta mellettem vannak és kitartanak mellettem. Ha belevágsz akkor számolnod kell azzal,igy a barátnőd nem fog ugyan úgy viselkedni veled.
2016. aug. 21. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
14 vagyok, a srác 15, és a barátnőm nem annyira közeli barátnőm, nem is beszélünk gyakran, csak nem szeretek megbántani másokat. Köszönöm a válaszokat.:)
2016. aug. 21. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!