Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnapról mára a barátnőmnél aludtam. Én mindig korábban kelek, és ez most sem volt másképp. Felálltam hogy elmegyek wcre meg fogat mosni stb.. És elindultam kifelé, amikor valami roppanás szerűt hallottam a lábam alatt. RÁLÉPTEM A CSAJOM HÖRCSÖGÉRE! (este mindig kiengedi, mert nincs elől vezeték a szobában, csak én elfelejtettem) a hörcsög rögtön elpusztult. Imádta őt a bnőm. MIT TEGYEK????
2016. aug. 21. 08:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez remélem kamu kérdés...

Mindenképpen mondjad el neki minél hamarabb.

2016. aug. 21. 08:53
 2/18 A kérdező kommentje:
És a hörcsög tetemmel mit csináljak?
2016. aug. 21. 09:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
SAjnos nem hiszem hogy eltüntetheted. Ezt most szépen be kell vallanod. És jobb ha ő rendelkezik a testével.
2016. aug. 21. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Szegény höri😭😭😭😭
2016. aug. 21. 09:06
 5/18 A kérdező kommentje:
És most hagyjam ott a szőnyegen? A barátnőm sokáig alszik. Addig üljek ott a szobábán, hogy ne ő vegye észre, hanem én mondjam meg neki?
2016. aug. 21. 09:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
ez egy kicsit vicces de annál szarabb,szerintem megmondod neki mi történt,nem csak a te hibád a hörcsögnek ketrecben a helye,felajánlod hogy veszel neki újat szerintem ezért kidobni vagy 1 hétig nem beszélni nem fog veled
2016. aug. 21. 09:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha tudod, akkor tegyed valami cipősdobozba, és takaríts fel utána ha úgy alakult. A legkorrektebb az ha felajánlod hogy veszel neki egyet.
2016. aug. 21. 09:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy ilyen jószág? Nem vagyok olyan pénzes csávó, hogy bármit megengedhetek magamnak. De csóró sem vagyok vagy ilyesmi. Jól megélek, de nem túlzottan. Egy hörcsög drágább 10000 ft-nál?
2016. aug. 21. 09:15
 9/18 $$$$$ ***** válasza:
Egy hörcsög 500-1000 ft között van általában max 1500...
2016. aug. 21. 09:24
 10/18 A kérdező kommentje:
És szerintetek a fehér lenne a legjobb? Az olyan romantikus. Bár lehet, amint felkel elküld a búsba és nem is kell vennem másikat😥
2016. aug. 21. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!