Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, akivel kavartam is kétszer (fesztiválon, aztán buliban). Gyönyörű lány, nincs fiú aki ne nézné meg, és ugyan nem nagyképű, azért tudja is ezt magáról.

A helyzet az, hogy én anno amikor megismertem beleestem, de volt barátja. Már jó ideje nincs, de az a baj, hogy amikor a lány részeg lesz (ami nála annyira nem sok alkohollal elérhető), akkor egyszerűen teljesen megváltozik: összevissza kavar és szexel mindenkivel, komolyan mondom nehéz olyan fiút mondani, akit ismer és még nem smároltak legalább egyszer valami buliban. Józanul ehhez képest teljesen normális. Én nagyon sokszor beszéltem vele erről, és nekem úgy tesz mintha változtatni akarna, de igazából azt hiszem, a barátnői előtt kicsit büszke arra amit csinál.

Amikor 1 hónapja kavartunk utoljára, megint beleestem. Sajnos nem tudok túltenni rajta. Szerintetek mit kéne tennem? Ő sem közömbös irántam, azt tudom, de én nem bírnám idegileg ha együtt lennénk, és ugyanazt csinálná amit eddig. Az előző barátját is megcsalta. Nagyon nagyon jó barátok vagyunk, így teljes a bizalom, de ha együtt lennénk, szerintem ez nem maradna így.

A kapcsolatot megszakítani nem akarom vele, de nem tudom hogy nézhetnék rá megint "csak barátilag". Ti mit tennétek? Értelmes válaszokat kérek. Nemet, kort is légyszi.

2016. aug. 20. 14:15
 1/7 A kérdező kommentje:

Ami kimaradt: azt mondta nekem amikor legutóbb szóbajött ez, hogy azért van, mert az első barátja nagyon csúnyán bánt vele, ezért nem tud úgy tekinteni a szexre/kavarásra, mint valami kivételes dologra. Azt a hasonlatot használta, hogy "nekem szexelni olyan, mint sakkozni valakivel. Semmivel sem különlegesebb."

A csaj 18, én 19.

2016. aug. 20. 14:18
 2/7 anonim válasza:
83%
Menekulj a k.u.r.v.a.t.o.l.
2016. aug. 20. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Hagynám. Még ha összejönnék is vele, a folyamatos félelem attól hogy megcsal, az túl nagy ár lenne, akármilyen szép is. 20/F
2016. aug. 20. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lány gusztustalan.

Találsz sokkal-sokkal jobbat is...

2016. aug. 20. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a hozzáoszlókkal mellette nem lenne biztos kapcsolatod.Aki tudja magáról h szexi és minden ujjára kap 1 palit méghozzá jobbnál jobb palikat meg tud magának szerezni mert olyan a külcsíni adottsága az ostoba lenne leragadni egynél.És szerintem ez a lány nem csak részegen csinálja ezt a viselkedési formát hanem józanul is csak józan állapotba nem ilyen feltűnően.Ahogy olvastam a szavaidat te el ítéled ennek a lánynak a viselkedését ami annyit jelent h a szíved mélyén tudod h ez a lány rossz és szerintem te nem is vagy belé szerelmes csak azért érzed ezt mert elérhetetlen a számodra.Hogyha meg valóban egy múltbéli csalódás miatt viselkedik így és tényleg ő is érez irántad valamit akkor bizonyítsd be neki h benned nem fog csalódni.Kezd azzal h nem használod ki mikor részeg.Tudom h nem könnyű ellen állni a csábításnak mikor ki kezd veled 1 részeg pillanatában.Lehet h én vagyok maradi bár még csak 30 múltam de szerintem egy utolsó gerinctelen féreg az aki ki használ egy lányt mikor részeg és olyanokra veszi rá amiket józanul sosem tenne meg.Nagyon sok pasi kimondottan azért megy el a szórakozó helyekre hogy a részeg öntudatlan állapotba levő csajokat le szo...a a wcbe meg meg tudja rakni az autó hátsó ülésin. A részegség egy öntudatlan állapot,a részeg az nincs eszénél nem tudja h mit csinál,nem tud felmérni egy esetleges vészhelyzetet mert valamilyen szer mámorító hatása alá került és egy utolsó gazember az aki egy ilyen állapotba levő nőt kiasznál.Sok nőnek köztük jó magamnak is elég egy korsó sör ahhoz h berúgjon.Én pl egy pohár bortól is megszédülök.A vodkát meg tekilát meg házi páleszt ki sem próbálni.Ha a kisvadásztól megszédülök mi lenne velem egy kupica házi pálinka után.Szerintem próbáld meg el magyarázni ennek a lánynak az alkohol veszélyeit,hogy közönséges valakinek nézik ezáltal a fiúk,h úgy adják körbe egymás között őtet a fiúk mintha egy darab hús lenne.Hogy mit fog tenni ha egy részeg éjszakán teherbe esik,hogy részegen bármit bele tudnak tenni az italába,h megerőszakolhatják stb veszélyekről.Ha ennek a lánynak fontos a te barátságod akkor vissza fog venni ebből a viselkedésből.Vagy beszélj a lány szüleivel mert lehet h ők nem is tudnak arról h miket csinál a kicsi lányuk.Utálni fog a csaj mert beköpted az ősöknél de ez az irántad levő utálata idővel el fog múlni és későbbiekben majd hálás lesz neked érte.Ezt saját tapasztalatból tudom.Vagy menj el vele bulizni és ne engedd h sokat igyon,ha olyan fazon megy oda hozzá rázd le róla.Ha a pasi kötegszik szólj a biztonsági őrnek v az ott dolgozó pincérnek stb illetékesnek.És ha így csinálsz akkor a csaj rá fog jönni arra h te más vagy mind a többi fiú te tiszteled őt a céda viselkedése ellenére is és ez fontos lesz a számára és meg fog változni.
2016. aug. 20. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokat köszönöm, jöhetne még!
2016. aug. 21. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Eggyet értek az előző válaszokkal,nem szabad külső alapján megítékni a lányt,mert a későbbiekben ráfázol.
2016. aug. 28. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!