Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszik ha egy lány festi a körmeit?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen színű tetszik nektek? Ha nem akkor miért nem? Kort is írjatok légyszíves!2016. aug. 20. 06:10
1/12 anonim válasza:
Szerintem azt jelzi hogy szeret magával foglalkozni. Színre nekem mindegy vagy ne legyen rikító inkább az a lényeg meg öt centis mert attól kiráz a hideg. 22
2/12 anonim válasza:
Ha szép keze van, akkor festés nélkül is szép.
3/12 anonim válasza:
Sosem tetszett. Nem tudom megindokolni, egyszerűen csak a normális állapot mndig jobban bejött, mint a festett/sminkelt változat.
34/f
4/12 anonim válasza:
Nekem sem jön be. Főleg a műkörömmel. Meg a festett haj és smink sem. Sokkal szebb szerintem a tiszta, természetes külső. Még az ősz haj is tetszik, illetve őszülő. Sokkal vonzóbb egy nő, ahogy van, mint egy műanyag burkolatos
28
5/12 anonim válasza:
Mennyi tini fiú van...😄
Én lány vagyok, és nem is festem a körmöm, a hajam, még nem is sminkelem magamat, sokkal jobb a természetesség, jobban is érzem magamat, mint kisminkelve..
6/12 anonim válasza:
Szeretem a festett körmöket, de csak akkor ha világos színűek. 20/F
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Estleg a fekete
15f
8/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik... De mindenkinek
más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!