Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor ha nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nagyon tetszik a kolinevelom?

Figyelt kérdés

#középiskola #Kolinevelő
2016. aug. 19. 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tanárként mélységesen egyetértek az előttem elhangzott véleményekkel. Veszélyes, etikátlan, a tanárok ezt nem örömként élik meg, hanem zaklatásként! És tulajdonképpen az is.

Velem egy végzős tanítványom adta ezt elő, egyértelmű üzeneteket küldözgetett a Facebook-on, órán is szemtelen volt. Innen elindult a pletyka, ami persze eljutott az igazgató fülébe. Életemben olyan kínos beszélgetésem nem volt még, mint az, mikor ki kellett magyaráznom magam. Szerencsére a fiú is megijedt és inkább abbahagyta az egészet, de megmondom őszintén, a tudat, hogy a hírnevemmel szórakozott, úgy feldühített, hogy meg tudtam volna ütni... harmincas, szakmámban jó hírű tanár, vizsgabiztos és magántanár vagyok, vállalkozással. Van mit veszítenem, és egy 18 éves fiú majdnem elintézte nekem. A rosszindulatúbb kollégák ügyelnek arra ma is, hogy a pletyka ne haljon el.

Kérdező, azt javaslom, hogy verd ki a fejedből az egészet. Ami neked poén, meg "szerelem", az neki maga a tragédia. Egy férfinak ráadásul még kínosabb, és mivel kicsi vagy, még egyéb jogi következményei is vannak. Ne így játszd a nagylányt, hogy 15 évesen így beszélsz egy férfiról. Semmit nem tudsz, persze erre majd később döbbensz majd rá. Csak könyörgöm, ne műveld ezt senkivel.

Ja, és a feleségéről légy szíves, ne beszélj így, nem ismered. Tudod, egy embert nem csak a külsejéért szeretnek... ez is mutatja, milyen éretlen vagy még.

2016. aug. 20. 19:03
 22/24 A kérdező kommentje:
Én nem cseresznye vagyok, ami nem érett meg. Én igenis érett vagyok. Nagyon érett.
2016. aug. 29. 18:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyen kijelentésekkel, hogy egyes szám első személyben sosem hangozhatnak el, különben biztos, hogy nem igazak. Magáról az ember nem mondja azt, hogy intelligens vagyok, okos vagyok, érett vagyok. Te minden vagy, csak érett nem. Remélem, az értő olvasás megy, és felfogtál valamicskét abból, ami elhangzott.
2016. aug. 29. 19:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem látjátok,hogy az egész kamu? :))
2016. aug. 29. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!