Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fogszabi mivel nehezít meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogszabi mivel nehezít meg egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Pl.: smarolas es ilyenekre gondolok...

16/L

2016. aug. 17. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
semmivel nekem bejönnek a fogszabis csajok. omg nem a fogaddal smárolsz.....
2016. aug. 17. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Hát... mennyire nehezítené meg, hogy folyamatosan odáig lennék érted? :D

Ugyanis nagyon vonzó a fogszabályzó :$

2016. aug. 17. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Néhány grammal.
2016. aug. 17. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem a fogaddal smárolsz.

A fogszabályzó felhelyezése után általában szokatlan és fájdalmas a viselőjének, van akinek töri a száját és egy darabig enni sem tud rendesen. Egy ideig nem biztos, hogy sok kedved lesz csókolózni.

Ha megszokod semmit nem befolyásol.

2016. aug. 17. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Hallottam olyat h smaci kozben felsertette a masik szajat meg olyat is h semmivel sem masabb...
2016. aug. 17. 23:40
 6/10 anonim ***** válasza:
ha a tengerparton vagytok és nagyon süt a nap és ez esetben a pasid rád mosolyog akkor megvakít
2016. aug. 17. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:

#6, szerintem a csajszinak van fogszabija. :)

Egyébként semmivel. Amúgy is vonzó, tehát csak jobb mint nélküle.

2016. aug. 18. 00:26
 8/10 anonim válasza:

Tyuuu. Hát (saját tapasztalatom alapján) valóban megmásítja. Én próbáltam felkészíteni a pasimat a fogszabályzóra, kérdeztem, nem-e fogja zavarni, ilyenek. Mikor felrakták kicsit meghökkenve nézett (gondllom nem ilyen látványra számított). Két hétig iszonyú fájdalmaim voltak, csókolózni egyáltalán nem tudtunk, max pici puszikat adtam neki. Utána egyre jobban hozzászoktam, egyre jobban ment minden. A nyelves csók viszont veszélyes, mert a fiú nyelve akarva-karatlan hozzáér a készül3khez és fel is sértheti. Velünk előfordult párszor.

A probléma akkor van, mikor az állkapocs helyére húzására kapott gumikat kell hordani. Kinyitod a szád, tele gumikkal. Nekem elől is gumiznom kell, nem csak hátul, így a csók nagyon nehezen kivitelezhető, sajnos. 4 hónapja ezért is szakìtottunk. Úgy éreztük, hogy a fogszabályzó miatt teljesen el fogunk egymástól távolodni, csókolózni sem tudunk,nem bírnánk ezt 2 éven át...

2016. aug. 18. 07:49
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 nagyon sajnalom de ha emiatt szakitottatok akkor nem o volt az igazi. Remelem talalsz olyat aki igy ia igazan szeret :)
2016. aug. 20. 12:51
 10/10 Kecskeszárny válasza:

Szia:D nekem is van barátom. Akkor jöttünk össze mikor még nem volt fogszabim. És amikor megtudta hogy lesz akkor tök várta már hogy milyen úgy smárolni meg ilyenek:D kérdezősködtem és az egyik haverom:D azt mondta hogy rosszabb fogszabival:D

Szerintem egyáltalán nem rosszabb, tehát ettől ne félj:D

Ha a szájoadlásodon is lesz egy vas ív akkor annak a vége (ha olyan mint az enyém) akko lehet hogy felsertheti a nyelvét bár nem valószínű:D nálunk még nem fordult elő, bár mindta hogy van ott valami hegyes de nincs vele baja:DDD Ettől nem kell félni:D fiúk nagyrészének bejönnek a fogszabis lányok:D sok sikert, remélem segítettem:*

2016. aug. 24. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!