Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok keseredve mit tegyek? L/18

Figyelt kérdés
barátommal 8 hónapja vagyunk együtt minden tökéletes volt, sokat jelentünk egymásnak, és minden megvan a kapcsolatunkban aminek egy jó kapcsolatban lennie kell, ő is rengetegszer mondja, hogy milyen tökéletes vagyok számára és hogy ez a kapcsolat is mennyire az. Észrevettem rajta hogy mostanában nem oké vele valami, aztán addig nyaggattam és bűntudatot keltettem benne aziránt hogy nem mondja el nekem mi a baja, amíg ki nem fejtette mi nyomja a lelkét, jó tömören az volt a lényeg, hogy bizonytalan lett, és nem érez úgy mint a kapcsolatunk elején, és hogy hiányzik neki az, ami régen volt ( beismerem nem nagyon voltak mostanában programjaink kb úgy viselkedtünk mint a házasok és valószínűleg ezért alakult ez ki benne amit át is beszéltünk ) mondta, hogy szeret és nem akarja hogy vége legyen, de bizonytalan, és az érzései nem olyan erősek, megbeszéltük, hogy megpróbáljuk megjavítani, de engem is elbizonytalanított, mondta hogy bízzak abban hogy minden helyre jön de ezután egy rohadt nagy kétségbeesés alakult ki nálam, félek, hogy majd azt fogja egyszer közölni hogy vége... és társai, Segítséget szeretnék kérni azoktól akik voltak hasonló cipőben és esetlegesen ellaposodott a kapcsolatuk, hogy mivel hoztátok rendbe, mivel lehetne erősíteni ezt az egészet és hogy mi lenne a legjobb?
2016. aug. 17. 17:43
 1/2 anonim válasza:

Én még nem voltam így ,de szerintem szervezhetnétek egy programot, sétát,mozit, ilyeneket, ahol tudnátok nevetni.

Lehet hogy ez közelebb hozna titeket egymáshoz.

2016. aug. 17. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Mivel mindketten meg szeretnétek javítani, így sikerülni is fog! :)

Közös kiruccanás, párnapos nyaralás/wellnesshétvége sokat segíthet! :) Nem fog megoldódni egyszerre minden, de sokkal jobb lesz és utána is folyamatosan tartsátok fent a tüzet, mivel ápolni kell minden emberi kapcsolatot, h idővel ne porosodjon meg. :)

De akár egy 3 napos sátrazás is tökéletes lehet! :) Vagy menjetek vissza a múltba, menjetek el kalandparkba, vagy az ausztriai Family Park-ba! :) legyenek élmények, melyekből emlékek lesznek és ha visszagondoltok rájuk, mosolyt csal az arcotokra és egyből könnyebb lesz beszélgetni! :)

2016. aug. 17. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!