Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne 14 évesen elveszíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne 14 évesen elveszíteni?

Figyelt kérdés

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt ő 19 éves és nemsokára megy egyetemre ezért csak heti 3-szor látnám. Mondta még régebben nekem hogy ha készen állok rá szóljak ő nem fogja erőltetni. És úgy érzem hogy készen állok, de kíváncsi vagyok mások véleményére hogy szerintuk korai -e?

14/L

2016. aug. 17. 14:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14 évesen 4 hónap után gáz...
2016. aug. 17. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
4 hónapja vagytok együtt és 14 éves vagy! Várj még vele:)
2016. aug. 17. 15:08
 13/21 anonim ***** válasza:
12-es vagyok:) 17/L
2016. aug. 17. 15:08
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt lehetőségem 14 évesen elveszíteni. Totál benne voltam,szerettem a fiút,bíztam benne, 8 hónapja voltunk együtt. Az utolsó pillanatban meggondoltam magam, valami azt súgta,hogy még ne,még várjak. Nem sokkal utána szakítottunk. A legjobb döntést hoztam meg azzal,hogy nemet mondtam neki,mert megbántam volna,ha belemegyek a dologba.Szerintem gondold ezt át. Biztos,hogy készen állsz rá?

Persze,lehet,hogy ti még sokáig együtt lesztek,de én a helyedben várnék még :)

18/L

2016. aug. 17. 15:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már az gáz hogy feltetted ezt a kérdést...

Mert ha érettebb lennél akkor ezt a kérdést se tetted volna fel,mivel nem érdekelne téged a mások véleménye,mert nem számít.

Nézd ha tiszta szívedből szereted,és úgy gondolod hogy kellőképpen vonzódsz hozzá akkor ,hajrá!DE,ííígy ..Inkább hanyagold még ezt aranyom,neked még ez nem való,talán pár év múlva év múlva leszel olyan érett hogy ezt meg tedd ,DE NEM MOST...túl éretlen vagy még ehhez,semmi rosszindulatból de már magából a kérdésedből látszik mennyi az értelmi szinted.

2016. aug. 17. 15:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Az a gáz, hogy 4 hónapja vagytok még csak együtt.

Várd meg, hogy mi lesz, ha egyetemre megy. Együtt maradtok-e. Ha akkor is jól fog működni a kapcsolat, és nem veti bele magát az egyetemi csajozásba, akkor majd gondolkodj el rajta újra. De addig én semmiképp nem tenném meg.

2016. aug. 17. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
heti 3-szor? ez tök átlagos,én örülök ha 2-3 hetente,szóval te ne akard magad szarul érezni ha én se ilyen helyzetben
2016. aug. 17. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
14 evesen meg varj vele meg egy 19 evessel? Nem sok az 5 ev, de ebben a korban jelentos. Meg varj mindeképp vele.
2016. aug. 17. 18:22
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

16/L.

2016. aug. 17. 18:22
 20/21 Subler4everybody ***** válasza:
Nem, ha megtudod találni újból
2016. aug. 18. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!