Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kamuzik?! (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kamuzik?! (Többi lent )

Figyelt kérdés
Na szóval ma amikor találkoztam a párommal a lapockája fölött kiszívás szerüség volt, megkérdeztem erre az volt a válasza hogy a súlytól van de nekem elég fura hisz ha súlytól lenne akkor inkább lila vagy zöld foltot tudnék inkább elkepzelni..szerintetek jogosan aggódom hogy hazudik ?(edzőterembe jár)
2016. aug. 17. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
nyilván megcsalt
2016. aug. 17. 00:09
 2/8 anonim válasza:
Simán lehet edzőtermi sérülés!!!!
2016. aug. 17. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, az én páromnak speciel már attól piros lesz a nyaka (kb mintha szívták volna), ha erősebben megdörzsöli nem odafigyelve...

Én a helyedben ilyen tüneten nem akadnék ki, ha magyarázat van, egyéb jel nincs, és ő sem volt ideges.

2016. aug. 17. 00:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég feszülten válaszolta azt hogy ott szerezte , látszott rajta hogy dühiti hogy észrevettem..nekem elég fura volt és nem első fura cselekedete.
2016. aug. 17. 00:22
 5/8 Umaku válasza:
Hát én gyanakodnék...
2016. aug. 17. 01:30
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem megcsal!!!!!!
2016. aug. 17. 02:04
 7/8 Zedricht ***** válasza:
Guggolásnál megnyomhatta a rúd. Nem biztos,hogy megcsalt.
2016. aug. 17. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg még egyszer pl:

-mit csináltál az edzőteremben hogy ilyen lett?:o

Ez két értelmű, lehet úgy is venni, hogy mit csinált rosszul a súlyemelés közben, lehet úgy is, hogy kivel volt együtt. Ha ő megint ideges lesz a kérdéstől, kérdezd meg hogy most miért lett hirtelen ideges. Ha azt mondja, hogy "mert már egyszer kérdezted", mondd, hogy részletesebben akartad tudni, és kérdezz rá hogy hogyhogy ennyire zavarja az érdeklődésed.

2016. aug. 17. 10:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!