Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha nem jonnek be a tini fiuk? 16/L
El nem tudom magam képzelni egy velem egy koru fiuval.
Sokkal idősebbek tetszenek.
20-28 évesek.... ez mással is van így vagy csak én vagyok ilyen?
Es szerintetek kihagyok valamit az életemből ha nem lesz velem egy idős fium?
Jaj már, mit kell védeni a kisebbeket és szidni a felnőtteket.. tudjátok, hogy hogy viselkednek a felnőtt nők, mennyire nagy az a léc, amit egy pasinak meg kellene tudni ütnie? Nem...
Felnőtt korban sem könnyebb párt keresni.
Szidjátok a felnőtteket, hogy kislányokkal kezdenek, soknak eszébe nem jut, hogy sokan egyszerűen már csak azt keresik, hogy boldogok lehessenek már valakivel. De tök mindegy, minden felnőtt bunkó, de egy 15-18 éves nem lehet ugye... szerintem az a korosztály az, aki jobban kihasználja a lányokat.
Meg ha két ember boldog egymással, akkor a másiknak már egyből szemet szúr, és elkezdik húzni a csaj agyát.
Mindenkinek a maga dolga. Tudjátok, évekkel ezelőtt, de sőt századokkal ezelőtt, nem létezett ilyen nyomoronc oldal, ahol idegenül lehetett kérdezni. Sokkal gázabb a mai világ, hogy nem tudjátok megoldani a problémáitokat mert itt irkáltok.
Régen az emberek megtudták oldani maguk. Nem mindig az a helyes, amit mások helyesnek ítélnek meg.
Szóval kérdező: Te jogod hogy kivel vagy és kivel érzed jól magad. Ha 25 évest választasz, ha szerencséd van, ő úgy is megvár. Ha csak nem a bulizás érdekel, vagy a haverok inkább.
51%-os
Mire akarsz kilyukadni?
Ha annyira szemét ez az oldal hogy egy KÉRDÉSRE le merjük írni az őszinte válaszunkat,akkor inkább menj facebookozni. Ott egy egyszerű tiltó gombbal ki tudod szűrni a neked nem tetsző egyéneket,és csak a pozitív megerősítést fogd hallani.A GYIK nem ilyen.Itt lesznek olyanok akik ellenkező véleményen lesznek,sőt olyanok is akik beszólnak,leszólnak.
Vagy ha a te hiperszenzitív lelkedet bántja a mai kor cyber világa,akkor ahogy mondod,térj vissza az évszázadokkal ezelőtti net,villany és technológia mentes világba.
És ne játsszad magad...tele van olyan sztorikkal a média,de már csak az ember ismerősi köre is,hogy fiatal lányt hogyan b...szott át nálánál óval idősebb srác.
Ne játsszuk a naiv kisgyereket... Mindenki aki nem hülye láthatja hogy egy felnőtt dolgozó,karriert építő,egzisztenciával rendelkező férfi más igényekkel rendelkezik mint amit egy 16 éves kis csaj kielégíthetne.
Nem a szexről beszélek.
Egy 16 lves még csak bontogatja a szárnyait.Kipróbál dolgokat,felfedezi az érzelmek széles világát.
Egy 23+ éves srác ezeken már túl van.
Sokkal több tapasztalattal rendelkezik,máshogy lát egy társat maga mellett,más léptékekben gondolkodik.
Esetleg valóban hosszú távra keres párt.
Nekem például nem lenne kedvem végigszenvedni egy 16 éves lány még évekig eltartó serdülőkori hullámvölgyeit.
És általában az ilyen korkülönbségű kapcsolatokban a srác szokta átvágni a lányt és nem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!