Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért siránkoznak férfitársaim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért siránkoznak férfitársaim ez miatt?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom gyakorin, hogy sírnak a srácok, hogy a lányoknak a kigyúrt pasik jönnek be. Könyörgöm, egyrészt minden lányt egy kalap alá venni nem szép dolog, de ettől függetlenül mindenkinek adott a lehetőség, hogy elmenjen edzőterembe, de persze egyszerűbb hisztizni mint tenni a változásért. Ez még nem jutott eszetekbe? :D Én is fogom magam, van hogy szar érzés, nincs kedvem, de elmegyek edzeni, hisz ismeritek a mondást: "valamit valamiért".

2016. aug. 15. 21:06
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Primitív vagy kérdező!
2016. aug. 15. 21:35
 12/24 anonim ***** válasza:
#11 Ezt kifejtenéd?
2016. aug. 15. 21:38
 13/24 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján az jön le,hogy te is azért gyúrsz, mert a jó testtel akarsz bevágódni a lányoknál, miközben a kérdésed egy része arról szól, hogy kár erőlködni, hisz nem csak ez jön be nekik......

Öngól!

2016. aug. 15. 22:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Attól mert a normális lányoknak nem számít, kihozhatom magamból a legtöbbet külsőleg, belsőleg egyaránt nem? Vagy ez a kettő már üti egymást? Mert kétlem. Nyilván számít, hogy esetleg egy jó pont lehet a lányoknál, nem fogok álszentkedni, de ha nem élvezném, nem is csinálnám. És igen van, hogy nincs kedvem, mert fáradt vagyok, de máskor meg alig várom, hogy menjek. ;)
2016. aug. 15. 23:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, kérdező. De mondok én neked ennél durvább dolgot is. Ha alaposan utánanézel, azt fogod látni, hogy tulajdonképpen a férfiak nő utáni sóvárgása, egy nőnek való imponálás vágya hajtja előre a világot. Majdnem minden valamire való történelmi tett hátterében egy nő állt.
2016. aug. 15. 23:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor azért nem jött el a randira a csaj mert azért nem vagyok szimpi mert sport az életrészem.
2016. aug. 15. 23:46
 17/24 anonim ***** válasza:

És én siránkozok..

És nem a csajokért csinálom amit szeretek.

2016. aug. 15. 23:47
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy nem minden lánynak jönnek be a ,,kigyúrt pasik". Siránkozás helyett önbizalomnövelés lehetne a cél...
2016. aug. 16. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Én pont attól ijedtem meg, hogy sportol! Te jó ég! Most mi legyen? Én nem vagyok sportolós típus (nem vagyok kövér), ő meg az...
2016. aug. 16. 10:34
 20/24 anonim ***** válasza:

De amúgy az a baj, hogy másoknak akartok megfelelni.

Ez alapból baj.

Csináljátok azt amit szerettek.

És az, hogy kinek nem jön be a ""kigyúrt"" test azt . lesz+rom.

És nem szó szerint értettem a siránkozást csak amikor a tali volt megbeszélve azon a napon letiltott szó nélkül és nem jött el.

És a barátnőjéből kellet kihúzzam mi a baja.

Hát gratulálok.

2016. aug. 16. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!