Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért siránkoznak férfitársaim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért siránkoznak férfitársaim ez miatt?

Figyelt kérdés
Állandóan azt látom gyakorin, hogy sírnak a srácok, hogy a lányoknak a kigyúrt pasik jönnek be. Könyörgöm, egyrészt minden lányt egy kalap alá venni nem szép dolog, de ettől függetlenül mindenkinek adott a lehetőség, hogy elmenjen edzőterembe, de persze egyszerűbb hisztizni mint tenni a változásért. Ez még nem jutott eszetekbe? :D Én is fogom magam, van hogy szar érzés, nincs kedvem, de elmegyek edzeni, hisz ismeritek a mondást: "valamit valamiért".

2016. aug. 15. 21:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én nem siránkoztam. :D :)
2016. aug. 15. 21:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag ezzel te is minden lányt egy kalap alá vettél...
2016. aug. 15. 21:08
 3/24 anonim ***** válasza:
Nem csak emiatt hisztiznek a férfitársak... sajnos...
2016. aug. 15. 21:09
 4/24 A kérdező kommentje:
2#...Nem tudom, hogy a szövegértés miért esik nehezedre, de írtam, hogy pont hogy nem szép dolog egy kalap alá venni, hiszen sok lánynál nem így van. De légyszíves olvasd el újra mielőtt hülyeséget írsz.
2016. aug. 15. 21:10
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

És akkor miert irtad ki ezt a kérdést? Hogy magadat rakd minden férfitársad elé? :D ahogy elolvastam egyböl lejött hogy egoista vagy, gratulálok.

18/l

(Amúgy nem a kigyúrt srácok tetszenek)

2016. aug. 15. 21:13
 6/24 anonim ***** válasza:
84%
Igazából a kérdésnek semmi értelme, de a kérdezőről megtudtuk hogy nagyon bölcs és elmegy edzeni néhanapján. Köszönjük a tájékoztatást...
2016. aug. 15. 21:13
 7/24 anonim ***** válasza:
De amúgy abban igaza van, hogy akinek ezért sír a szája, az menjen el edzeni.
2016. aug. 15. 21:16
 8/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem minden lányra értik, hanem azokra akik csak a külső alapján választanak (és ebben mondjuk igazukvan). Hogy egyre több az ilyen lány, arról nem ők tehetnek.

Egyébként meg az semmiképp se megoldás hogy "na akkor mindenki legyen kigyúrt". Egyrészt mert biológiailag lehetetlen, másrészt amiből túl sok van, az inflálódik = ha mindenütt csak kigyúrt gyűrött tarkós neandervölgyiek lennének, túlkínálat lenne belőlük, tehát akkor meg ők nem találnának párt.

Egyszerűbb azt tanácsolni hogy legyenek gazdagok :) túl sok esély arra sincs, de akkor legalább alkattól függetlenül lesz egy rakás nője.

2016. aug. 15. 21:16
 9/24 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, hogy miért jobb siránkozni, mint a tettek mezejére lépni? És nem vagyok egoista, de örülök, hogy néhányan már ismernek is egy gyk-s kérdés alapján. :)
2016. aug. 15. 21:17
 10/24 anonim válasza:
Nyilván mert könnyebb sírni, mint elmenni sportolni.
2016. aug. 15. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!