Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy meghivas utan ezt kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meghivas utan ezt kell csinalni?

Figyelt kérdés
Meghívott egy fiú motorozni a múlt hét előtti vasárnap, akivel 3 hónapja nem beszéltem a találkozásaink óta mert kiment külföldre dolgozni, bár ez nem jelent semmit.Csak egyszerűen feltűnt a semmiből. Aztan mondta hogy akkor elmegyünk a héten motorozni Lillafüredre.Azt írta majd beszélünk.Most láttam több képet hog a Sziget fesztiválon volt , és a haverjaival egy nagy talalkozós bulizós estét tartottak tegnap. Valószínű hogy ezert mondta hogy a múlt héteb nem tudott volna találkozni velem. De nem gondolom hogy ezt érdemelnem hogy egyaltalan nem keres. Vagy túl reágálom? Szerintetek ?
2016. aug. 15. 19:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Ido volt mire felfogtam mi a mondanivaloja a dolognak, de csak sikerult. Igen tulreagalod hiszen meg nincs semmi. A barataival van, nem egy csajjal ugyhogy semmi gond. Ha nem keres irj ra hogy haho, viccnek szanta stb. Valszolni fog, de ne cseszegesd mert akkor csak hisztisnek fog tartani es azt senki nem akarja. Sok sikert:)
2016. aug. 16. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!