Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nincs kivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nincs kivel megbeszélnem a gondjaimat?

Figyelt kérdés
A barátommal sokat veszekedünk,most hazudott is nekem és nem tudom magam túltenni rajt. A barátnőmnek elmondtam,anyukám meg nem ért meg,mit tegyek kivel beszéljem meg?16/l
2016. aug. 15. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Írhatsz,ha gondolod és ha tudok segítek:)
2016. aug. 15. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Írhatsz ha gondolod.
2016. aug. 15. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg nekem is írhatsz!Szivesen 'meghallgatlak' :)
2016. aug. 15. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia akkor elmondanám neked. Kiváncsi vagyok mit gondolsz ,így kívülállóként.:)

1 éve az egyik barátnőjének olyanokat írt amiket nem kellett volna és akkor nagynehezen belement,hogy minden kapcsolatot megszakítsanak,de állítólag megbánták ezt és nem gondolták komolyan. Azóta lett pasija a csajnak is. Már kezdtem benne megbízni azóta. Most megnéztem az üzeneteit titokban és láttam,hogy írt a lánynak. Kérdezgettem tőle hogy nem-e írt olyan valakinek akinek nem kellett volna. Tagadta,meg hogy én megint mit féltékenykedek,de láttam is rajta hogy hazudik.Akkor nagynehezen bevallotta,hogy írt neki de nem jelölte,hogy én ne lássam meg mert csak hisztiznék,és nem is akarta ezt elmondani nekem soha. Most csak az az egy reményem van,hogy annak is van pasija,de mi lesz ha már nem lesz neki,akkor megint rányomul az enyémre? Meg elmondta a barátom,hogy ők már nagyon régóta barátok voltak,és nem szakíthatom el a barátaitól. Én mégis úgy gondolom hogy nekem van igazam mert megígérte,hogy nem fog vele beszélni,meg hogy elmondja,ha igen. És nem gondoltam volna,hogy 2 év után így a pofámba fog hazudni

2016. aug. 15. 13:04
 5/6 anonim válasza:

Babam !

Van tapasztalatom ilyen teren rengeteg es en is miveltem par ilyet. Ne vesztegesd az idodet!!!! Tini vagy meg kapsz olyat aki tisztel teged. Ferfi es no kozott nincs baratsag,mert az egyik mindig tobbet akar,mint a masik. En rengeteg mindent megbocsajtottam a mostaninak es meg se valtozott semmi... Vegy magadon erot es lepj tul rajta. Ha most ilyeneket csinal tedd fel a kerdest magadnak,hogy mi lesz kesobb?

2016. aug. 15. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha leírnád nekünk hogy mit írt a csajnak az sokat segítene.
2016. aug. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!