Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert lett fura a baratom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lett fura a baratom? Miert nem keres kb egy hete?!

Figyelt kérdés

Na egy ideje kicsit tavolsagtarto lett, alig csokolozunk mindig csak en olelem, puszilom meg...

Azt se mondja mar hogy szeretlek.

Tobbszor van nalunk o mint ennaluk es el akartam menni hozza mert igy neki is kenyelmesebb de mindig volt valami ami miatt nem mehettem (szerintem kitalalta) ezert a varosba mentunk es ott beszelgettunk. Nem is csokoloztunk. Ez volt 2x. Aztan o elment Balatonra es nem irt ket napig es nem is volt elerheto aztan en irtam neki sms-t es vissza irt de valami hulyeseggel magyarazta higy miert nem tudott irni. (En is elmentem nyaralni.) Marnap egy picit beszeltunk az utan ket nap mulva en irtam neki es mar 4napja nem beszeltunk. O nem keresett es en se fogom.

A szivem szakad meg. En nagyon szeretem ot de olyan rideg lett.

Mi az hogy csokolozni se akar?

Mindig csak a haverok en meg szart se erek?!

Annyit sirtam mar.

Meg nyaralas elejen beteg voltam es en meg azt is el tudom kepzelni hogy amiatt mert nagyon nagyon bant hogy ennyire mas lett velem a baratom. De tudom hogy szeret vagy csak szeretett.:(

Velemenyek? Mit csinaljak? Es o miert

csinalja ezt?

15/L 17/F

3 honapja vagyunk egyutt

2016. aug. 13. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Még csak 15 éves vagy.Tudom h az első igazi nagy szerelmet sose felejti el az ember meg az első szakítás a legrosszabb de ez mindenkivel megtörténik és ezen túl kell esned mert a csalódások fejlesztik a jellemedet és erősítik az én képedet.Az a gond h számodra még ez a világ legnagyobb tragédiája h a szerelmed el hagyott mert nem találkoztál még igazi sorscsapással de hogyan is találkozhattál volna mikor a szüleid védő szárnya alatt éltél idáig.Még csak most fogsz kilépni a a nagybetűs életbe az igazi kudarcok csak ezután fognak jönni.Hidd el ez nem nagy tragédia mert ő csak 1 fiú akivel 3 hónapja kavarsz.ha olyan szerettedet veszíted el aki születésedtől kezdve melletted volt és egyik napról a másikra nincs többé na az tragédia de a jelenlegi problémád mesze nem az.Egy 5 év múlva majd jót fogsz nevetni a 15 éves korodban történt dolgaidon
2016. aug. 15. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:

A felnottektol csak ezt kapom. Nem a vilag vege, ez meg semmi amugy is jobbat erdemelsz es annyi fiu van meg. DE nekem nem mas fiu kell hanem o. Es nem tudok ugy gondolkodni mint egy felnott mert 15 vagyok es jelenleg ez a legnagyobb fajdalmam.

Es szerintem a volt baratom sokkal gyerekesebb 17, lassan 18 evesen mint en.

2016. aug. 15. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:

És úgy gondolod jobb lenne vele maradni, hogy ő rád se hederít, hozzád se ér? elég csak a tudat, hogy ő a barátod?

Addig kell túllépj rajta, amíg ő nem talál magának más valakit, az sokkal fájdalmasabb lesz neked, ha továbbra is csak utána loholsz :)

2016. aug. 15. 15:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem, az is borzalmas lenne. Annyira szuksegem lenne az olelesere es a csokjaira.

Az a baj hogy meg ha nem is vagyunk egyutt de lehet hogy nem fogom kibirni hogy ne csokoljam meg mondjuk buliba. Az gaz?

2016. aug. 15. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Még csak 15 éves vagy.Tudom h az első igazi nagy szerelmet sose felejti el az ember kommentelő vagyok.Igen az nagyon gáz ha megcsókolod és futsz utána,mert azzal elveszíted a tekintélyedet a női értékeidet és azt fogja gondolni h veled bármit meg tehet mert könnyű préda vagy nem akarom kimondani h mit fog rólad gondolni de K val kezdődik.Ilyen felfogással ne csodálkozz azon ha egyszer berángatnak a málnásba és jól megerőszakolnak.Legyen benned tartás.És az h a felnőttek azt mondják h nem a világ vége meg jobbat érdemelsz azt azért mondják mert tapasztaltabbak nálad.Ők már kicsit többet éltek mind te és ők is átestek ugyan ezen mind amin most te és érdemes megfogadni egy felnőtt tapasztaltabb ember tanácsait.El mondom neked h 15 éves koromba volt egy fiú akiért ugyan úgy oda voltam mind most te.Szakított velem és nagyon rossz volt én is azt éreztem h nem bírom ki nélküle.Majd egy nyári estén találkoztam vele egy buliba ahol alkohol mámor hatása alatt megtörtént a dolog. 15 évesen egyszerre voltam kilencedikes tini,édes anya és dolgozó nő.Amíg a társaim buliztak meg élték gondtalan világukat addig én otthon a lányomat pelenkáztam.Mikor betöltötte az 1 éves kort el kellett mennem dolgozni.16 évesen délelőtt iskolába voltam délután otthon a kislánnyal hétvégén meg mentem ki osztrákokhoz takarítani és helyt kellett állnom.Tudod h én hányszor el aludtam az iskola padba mert a kisasszony egész éjjel fent bőgött és nem maradhattam otthon menni kellett suliba és hétvégén sem volt pihenés mert kellett mennem dolgozni mert a szüleim nem tudták a suli költségeket is meg a gyerekemnek szükséges dolgokat finanszírozni.Anyám már akkor rokkant nyugdíjas volt apám keresett csak és 1 fizetésből nehéz volt a megélhetés.Most 30 évesen járok bulizni mert mikor itt volt az ideje ki kellett hagynom.És ha fiatalon mikor idő van ki hagysz valamit felnőtt korodba bánni fogod és be akarod majd pótolni az elvesztegetett időt de akkor már nem lesz olyan mind tiniként lett volna.
2016. aug. 16. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve h 15 évesen én voltam a suli Kja.Pedig nem éltem kicsapongó életet és a sráccal sem azért feküdtem le mert olyan sokat ittam hanem mert szerettem.Tudod milyen érzés 15 évesen úgy be ülni az iskola padba h bármikor el folyhat a magzat víz és rád jöhet a szülés?Végig menni a suli folyosóján úgy h mindenki téged bámul meg rólad sugdolózik a hátad mögött?Akik akartak velem barátkozni azokat a szülei tiltották tőlem mert egy 15 éves terhes tini rossz hatással lenne a lányaikra.Nem hiszem h tudod.Az apuka meg 250 kilométerre tőlem élte a boldog kollégiumi életét magasról szarva rám meg a hasamba levő lányára.Életébe 1x látta a kislányt aki most pont veled egy idős.Inkább azzal foglalkozz ami fontos a tanulással.Fiúzni rá érsz 18 évesen is hidd el akkor sem leszel lekésve semmiről.Egy pasi sem ér annyit h miatta tönkre menjen a fiatalságod
2016. aug. 16. 13:38
 17/17 A kérdező kommentje:

Uuu ez nagyon durva

Nagyon nehez megallnom hogy ne irjak neki es ne probaljam helyrehozni az egeszet.

Nem birom elviselni hogy nincs velem

Remelem tortenik majd valami vagy hogy keres es ujra osszejovunk vagy talalok mast aki miatt elfelejtem ot.

2016. aug. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!