Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha 15 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 15 éves létemre még nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Csókolózni már caókolóztam,de nem egy olyan emberrel akibe szerelmes voltam. Egy gyerekkori barátomtól kaptam az első csókomat. A legtöbb velem egyidősnek dőt mêg a nállam fiatalabbaknak is van barátjuk.

2016. aug. 11. 04:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
Semmiképpen nem gáz, az inkább gáz ha valakinek 15 éves léttére már több "kapcsolata" is volt. Koncentrálj inkább a tanulásra és a jövődre nem vagy elkésve semmivel. 19/L
2016. aug. 11. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem. Miért lenne? Én úgy vagyok vele, ez még nem a mai nap problémája. Sőt, sajnos nyár végétől időm se lenne nagyon párkapcsolatra, ugyanis 11.-ben ki kell hoznom magamból a maxot, mert ez már beleszámít a pontszámokba... Szóval ezt a problémakört félreraktam későbbre. Egyébként nekem is volt ilyen korszakom (nemrég lett vége), amikor állandóan párt akartam, oszt rájöttem, nekem tökéletesen elég, ha barátaim vannak, akikkel jót lehet kockulni/beszélni. De szerintem egy párkapcsolathoz az is kéne, hogy jó szövetséges legyen az ember, csak kevés ilyen ember van, ezért még egy ok arra, hogy elnapoljam ezt az egészet. 16f
2016. aug. 13. 00:18
 13/14 anonim válasza:

Neem... egyeltalán nem az.Én 16 vagyok és még nem is csókolóztam. :)

16/L

2016. aug. 23. 19:35
 14/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:)
2016. aug. 25. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!