Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ritkán keres, de közben meg tetszek neki és jól kijövünk?
Van egy srác akivel régóta ismerjük egymast, mar régóta kavarunk. Azt mondta , hogy tetszem neki, meg kellek neki. Párszor kicsúszott a száján, hogy szeretlek. Eleinte szinte minden nap irt, bókolt...
Most amióta közelebb kerültünk egymáshoz (már testileg is közel vagyunk egymáshoz) , azt veszem észre, hogy nem igazán lelkesen keres. Én is szoktam neki írni, de azert én is megunom, ha mindig én keresem.
Amikor találkozunk /randizunk személyesen, akkor ááá nagyon nagyon forr a levegő, jól érezzük magunkat. És a tali utan van, hogy 1 hétre rá ír , hogy nem-e megyek ki a faluba talizni...
Tehát keres, de úgy napi szinten nem... Mondjuk sok napot nem bír ki, hogy nem ír rám :D ....
Szerintetek? Vagy lehet azt gondolja, hogy minek felesleges dolgokat beszelni Fb -on, és inkább talizzunk, majd ott beszélünk?!....
Jól van gyorsan irtam, meg este van már :D :p :(
Valami jó tanács/ válasz esetleg? :)
Köszönöm a válaszokat, de johet még :))
Igazából mikor mondja, hogy szeret, vagy bókol, és mondom neki, hogy nem hiszem el .... Akkor mindig azt mondja, hogy az már az én bajom , ha nem hiszem el...
Mivel rendszeresen találkoztok, így nem igazán számít, hogy miről és mennyit beszélgettek facebookon keresztül, mert ami személyesen történik, az sokkal fajsúlyosabb.
Nekem a leírásod alapján úgy tűnik, hogy két lehetőség van: (a) érdekled a srácot, csak nem elég határozott, túlságosan félénk, (b) nem érdekled a srácot, időtöltésre jó vagy neki, de komolyabb kapcsolatot nem szeretne tőled.
A kérdésedre a közvetlen válasz az, hogy azért keres csak ritkán, mert személyesen is rendszeresen találkoztok és emellett nincs különösebb igénye arra, hogy facebookon is beszélgessetek. Ez önmagában teljesen normális és nem függ össze azzal, hogy mennyire érdekled.
Utolsó köszönöm!
Az ismerkedésünk elején (5 hónapja) azt mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne velem. Voltak 1-2 szünetek...
De mindig arra lyukadunk ki, hogy keres. Ha nem is minden nap, de 1 heten egyszer legalább...
Akik ismerik őt is meg engem is, azok mind azt mondják, hogy biztos , hogy szeret, meg csak jókat...
De én meg ugy érzem (lehet csak én) , hogy én csak 1 vagyok a sok közül neki...
A leírtak alapján jól érzed, hogy csak egy vagy neki a sok közül. Hiába mondta azt, hogy komoly kapcsolatot szeretne veled, a viselkedése ezt nem támasztja alá. Időtöltésre jó vagy neki, ha nincs más, élvezi, hogy figyelmet kap tőled, de valójában nem akar komolyan járni veled.
Ha rendes párkapcsolatot szeretnél, akkor ideje leépíteni ezt a srácot és keresni egy olyat, aki komolyan érdeklődik irántad, ha viszont megfelel neked ez az állapot, akkor nyugodtan találkozgassatok, de ennél többre ne számíts tőle, mivel ha többet akarna, már lépett volna.
Ha azt nézem, akkor eddig szinte csak ő erőlködött....
Lehet azt kéne, ha elhivnám hozzánk, bemutatnám....és akkor a beszédéből is kiderülne, hogy mit gondol meg milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!