Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha 16 évesen csak 157 centi vagyok?
16 éves lány vagyok és sokan csesztetnek hogy alacsony vagy.Ezt osztotta az élet,ez van,nekem igy is megfelel ezért sem értem hogy mást ez miért zavarja?! Valakk szerint viszont ez aranyos,csak hogy én nem aranyos akarok lenni hanem végre nőiesebb,de ilyen alacsonyan úgy érzem hogy nehéz lesz..Amúgy karcsú vagyok és szerintem jó a fenekem nem értem a magasság kinek probléma...Titeket zavar fiúk ? Esetleg lányok akik ekkorák ? Nem akarok egy magas lányt sem megsérteni mert én még irigyellek is titeket de valahogy nem lennék 190 magas vagy magasabb lány létemre..
Nektek bejönnek az alacsony lányok fiúk ? Szeretném már hogy komolyan vennének de a magam 157 centijével nehéz erre szert tenni,meg néha már nagyon zavat hogy ilyen alacsony vagyok,orvos szerint csak a gének,meg max csak 160 centi lehetek 😒😞
Régen azzal b*sztattak hogy "állva letudsz sz*pni" ...utáltam ezt..
Vannak dolgok, amik megváltoztathatatlanok. Ilyen a magasság is. Ezt kaptadezzel kell együttélned, ebből kell kihoznod a legtöbbet, legjobbat. És amit magadról írtál aza alapján helyes lány vagy. Bár a szókimondásod kicsit megpróbálhatnád visszafogni. Pl szelektálsz az elmondott véleményekben s nem ugrassz azinnal, ha valaki nem a te szád íze szerint ír, hanem nem foglalkozol vele. Párt is, arátot is könnyebben találsz, ha nem vagy szőrszálhasogató kekec visszaszóló. Nem azt mondom, higy sose, de ne mindig
A magasságosal egyébként tényleg semmi baj, sokan imádjuk a kisebb lányokat, s nem feltétlenül azért amit írtál szexuális lehetőségként 😎😇
Teljesen megértelek, sőt... 17 évesen 150 centi vagyok, szerinted?😂 Nagyon utálom, de rengeteg fiúnak bejön. Azzal a résszel annyira egyetértek, hogy nem cuki, hanem nőies szeretnél lenni, én is így érzek. Csak egyszer hívna valaki szexinak cuki helyett.:( Mert van önbizalmam, jól látom magam, és jól nézek ki, csak ugye a magasság... De a 180+ pasikat se zavarja, 175 centi alatt pedig még teljesen elérhetőek fizikailag a fiúk.😂 De a 180+-osokkal sincsen probléma. :D Azt mondjuk én is utálom, amikor a barátaim ezzel az "állva leszopod" szöveggel jönnek.. De hidd el, ezzel a 157 centivel végképp semmi probléma, én összetenném érte a két kezenet.:D
De azt nem értem, miért osztasz egy 14 évest. xd
Szerintem az alacsony csajok baromi jol neznek ki, pedi 190 vagyok.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!