Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek bejön lányok, vagy hátrány?
Figyelt kérdés
Trollok OFF! Köszi :)
Szerintetek gáz, ha egy fiú videojátékokkal játszik? (Nem napi 25 órát. Kb napi 2-3 órát.) Vagy nincs vele bajotok? Válaszokat előre is köszönöm! 15/F
2016. aug. 8. 21:57
1/14 anonim válasza:
Semmi bajom nincs vele, én is ennyit játszom. ^^
2/14 anonim válasza:
Engem ez nem zavar, de érdekelne hogy lesz nála 25 órás egy nap :D
3/14 A kérdező kommentje:
Valaki itt lányok közül CS:GO-zik? :) Vagy esetleg GTA V-özik?
2016. aug. 8. 22:01
4/14 anonim válasza:
Engem sem zavarna, inkabb játszanék vele, mégha béna is vagyok, a COD ugy is jó :D
5/14 A kérdező kommentje:
Melyik CoD-dal játszol?
2016. aug. 8. 22:03
6/14 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele, én többet játszom xd
8/14 anonim válasza:
Nem gáz, mert én is gamer vagyok :D együtt toljuk párommal
9/14 Dave.H válasza:
én sokat cs zek ha leirod steam neved mehetunk egyutt is akár ossze tudok dobni haverokbol egy jo kis teamet amivel nem kapunk ki :D
10/14 A kérdező kommentje:
Meglepő, hogy ennyi gamer csaj van. :D Akiket ismerek, azok csak a Simset ismerik. (Mondjuk a Sims 3-at én is szeretem.)
2016. aug. 8. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!