Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátom még mimdig küldözget snapcheten képeket. Mit jelemt ez az ő részéről?
Figyelt kérdés
Ő szakízott velem és, ami a leggázabb az ő részéről ,hogy facebookon. Azóta ,amikor be van rúgva állandóan küld csak nekem privába snapcheten képeket,amikre én nem reagálok semmit. Idegesíti ,hogy nem futottam utána? Vagy azt várja ,hogy kezdjek el vele beszélni? Mit tegyek? Vagy ő mit akar ezzel?Köszi a normális válaszokat!!!2016. aug. 4. 12:27
1/6 anonim válasza:
Hagyd csak szerintem féltékennyé szeretne tenni vagy megbánta amit tett vagy csak szimplán részeg volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen én is igy gondolom:) köszi a választ. Kiváncsi vagyok mások véleményeire is.
2016. aug. 4. 12:36
3/6 anonim válasza:
Csak cirkuszba akart menni veled, hogy megöljön.
4/6 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. Ne foglalkozz vele lehet hogy csak féltékennyé akar tenni. Ha tovább is küld képeket én megkérdezném hogy miért küldi.
5/6 anonim válasza:
Tiltsd le és nincs több fejfájás e miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
A 4. Válaszolóval egyet értek. Legközelebb mindenképp rákérdezek. Szerintem a letiltas gyerekes viselkedés és ha már nem érdekelne akkor valószínű ,hogy nem irtam volna ide ki a kérdésem.
2016. aug. 6. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!