Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek ez "vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek ez "visszataszító" egy fiúban?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, már megtaláltam a legjobban hozzám illő stílusirányzatot, de azt veszem észre, hogy ez a lányok többségében nem kedvelt. Rocker vagyok, acélbetétes 15 soros bakancsba járok, feketén öltözködök, semmi csilivili mintás póló, fél 0,2mm haj, azaz majdnem kopasz. Testalkatommal semmi baj nincs, nem vagyok elhízva, nem vagyok sovány, ha felétek közeledik egy ilyen srác, akkor mit gondoltok róla ? Nyilván nem fogok másért megváltozni, csak kíváncsi vagyok :)

2016. aug. 3. 16:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

6. vagyok

akkor ezzel nem csak így vagyok így (mármint a kakas gyerekekkel) pedig én lány vagyok

nekem kikéne tőlük halnom mert most ez a divat.... sajnos

szörnyű hogy a fiúk többsége többet vannak a tükör előtt mint én vagy bármelyik másik lány

visszatérve rád az a lényeg amit írtál ha te így jól érzed magad akkor minden happy

ez a lényeg :) ne változz meg senki miatt se

és szerintem nem is kell mert amiket leírtál tök jó fej vagy és mondom tuti h lesznek lányok akik értékelni fogják hogy ilyen vagy sőt...nem is akarják majd hogy más legyél :)

2016. aug. 3. 17:17
 12/39 A kérdező kommentje:
Hát, eddig nem volt barátnőm, próbálkoztam, de olyanoknál akiknél nem kellett volna... Illetve nehezebb is volt, mivel egy 300 fős zsákfaluban lakok, most fogok Pécsre menni koleszba, kicsit nagyobb település, több szórakozási lehetősséggel, remélem megismerek valakit :D
2016. aug. 3. 17:20
 13/39 Firedoom ***** válasza:

Fiukent irok ide, de legalabb tapasztalatbol xD nekem sok ido kellett amire megtalaltam a stilusom es hacsak egy baradom nem nyomta volna az arcomba ezt a stilust szerintem soha nem talalkoztam volna vele. Rosz belegondolni, hogy akar ecset is lehetnek xD

Rockerkent mindig tobben fognak utalni mint ahanyan elfogadnak, de cserebe egy kiegyensulyozott es boldog eletet kapsz. Es ha mar rock maraton: josz fezen? ;)

2016. aug. 3. 17:25
 14/39 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok menni, mivel nyaralni megyünk, holnap hajnalban indulunk, pedig szívesen elmentem volna. Én is így vagyok vele, inkább legyek ilyen és utáljon a felszínes többség, minthogy vágjam a pofákat a tükörbe 100 szelfi társaságában.
2016. aug. 3. 17:37
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Én ha meglátok az utszán egy rockert attól metál az ész. ;) :D
2016. aug. 3. 17:50
 16/39 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek az olyan fiúk akiknek saját stílusuk van, az már csak plussz ha az illető még rocker is :D
2016. aug. 3. 17:50
 17/39 anonim ***** válasza:
Nekem maga a stílus tetszik.De ebből is láttam már csúnyát meg k-bszott helyeset is.Nekem mindegy a stílus mindenkit elfogadok csak ne akarjon megváltoztatni és hallgasson meg ha már én is meghallgatom ,és ha én pl épp Selena Gomezt akarok hallgatni akkor azt is fogadja el.(Mert én nem hallgatok rockot , esetleg ilyen Leander Kills féléket..de az asszem metál féleség,bocs ha nem jól tudom csak nem érdekel..)De egy rocker amúgy pont ezek miatt nem rocker lány keres?Ja meg a legrosszabb tulajdonságuk:Amikor olyanokat osztanak meg hogy pl.: Pop:ez nem zene,Rock:na ez zene.Nagyon undorító dolog hogy leszólják a pop,rap zenestílust és nem fogják fel hogy másnak más tetszik.Meg a dalszövegekre is mondják hogy egy rock zenének milyen nagyszerű szövege van,tiszta elgondolkodtató a pop zenének meg szar,semmi értelme pedig ez nagyon nem így van.Volt már olyan pop zene amin első hallásra könnyeztem mert annyira átérződött a mondani valója (pl Life is wortg living-J.B.).Szóval ha nem egy ilyen nagyképű rockerről van szó akkor elfogadnám.De amúgy azon az elven vagyok hogy egy rocker, rockerrel jöjjön össze.Ez az én véleményem.:) 16/L
2016. aug. 3. 18:46
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok olyan, nyilván ha olyat keresek aki elfogad én is elfogadom őt, kivéve egy esetben, ha Mr.Bustát és társait hallgatja, mert az megbocsáss, de a rap közelébe se ér. Felőlem hallgathat popot, rockot, metált, rapet, sőt még komoly zenét is, néha én is szoktam, de legyen stílusa, nálam ez fontos.
2016. aug. 3. 18:49
 19/39 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik,nem az eseteim a rocker fiuk. De nem zarkozom el toluk,siman lehet,hogy eloben szimpatikus lennel.
2016. aug. 3. 20:17
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem visszataszító, ilyen barátom volt csak eddig, illetve hosszú hajú.
2016. aug. 3. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!