Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy fiú, de a baráti társasága kevésbé. Most mi legyen?
Több mint másfél hónapja láttuk egymást először az Auchanban:D,és akkor felkeltette már az érdeklődésemet.3 napnyi keresgélés után megtalált engem,és elkezdtünk beszélgetni.Ahogy jobban megismertem,rájöttem,hogy egy nagyon értelmes,vicces és odaadó fiú,és persze nem utolsó sorban helyes is.Mához két hete,hogy elhívott találkozni,és az a délután felejthetetlen volt.Aznap este bevallotta nekem,hogy tetszem neki. Rá két napra összefutottunk a városban,és a barátaival volt.Olyannak láttam,mint még sohasem. Teljesen ki volt fordulva magából,játszotta az agyát,hőzöngött. A barátai azok a tipikus "menő nagyfiúk",minden este a városban mászkálnak,isznak mint a gödény,cigiznek és miattuk ő is kezd ilyenné válni.Nemrég lettek ilyen nagy "barátok",és félek,hogy a példájukat fogjak követni.Mint már mondtam,értelmes fiú,ezért nem értem,hogy barátkozhat ezekkel. És egyébként csak akkor ilyen,mikor a barátaival van.
Beszélni akarok vele erről,de azért mégsem mondhatom meg neki,hogy kivel barátkozzon,kivel nem.
Most így mi legyen,mert azt hiszem tetszik,de kétségbe vonom,hogy bármiféle kapcsolat is lehet így köztünk.
És elnézést,hogy ha érthetetlen voltam,de még ennek a dolognak a hatása alatt vagyok!
Nem bekavarok, félreértés ne essék, csak elmondtam, hogy milyen a másik oldalról a helyzet, így egy kis rálátást biztosítva neki :)
Minden viselkedésforma emberfüggő, el kell viselni, ha nem megy neki, akkor nem kell erőltetni a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!