Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Görögországban nyaraltam és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stewartnagybácsi kérdése:

Görögországban nyaraltam és láttam egy lányt. Hogyan tudnám megkeresni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat neztuk egymast, es azota sem tudom elfelejteni.. Nemrég jottem haza, 8 napot voltam kint nyaralni Krétán, de kb 4 napon lattam ott. Ahogy raneztem ugy dobogott a szivem mint az allat.. En sosem hittem az ilyen szarokban hogy elso latasra szerelem de most megtudtam milyen ez az érzés.. Angolul tudott mert hallottam beszelni, de németul is beszelt. Kerestem mar mindenhol, instan is minden hashtaggel (#crete #greece stb..) de nem talalom. Nekem egyszeruen kell az a lany... Nem tudja valaki hogy hogyan tudnam megkeresni? A valaszokat elore is koszonom.

2016. aug. 1. 12:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki?
2016. aug. 3. 16:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Vékony, mindig ruhában vagy szoknyában, nagyon szép arc, szőkésbarna haj, tengerkék szem.
2016. aug. 3. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is most voltam Krétán, július 24.-én jöttünk haza, de annyi ehhez a lányhoz hasonlót láttam :D legalábbis a reptéren

Melyik városban voltatok?

2016. aug. 4. 15:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Hersonissosban. Pontosan a Dimitrion Central hotelben. A lány is ott volt a hotelben!
2016. aug. 5. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Béreld fel az Ukrán maffiát.Jó pénzért pár nap alatt felkeresik neked a lányt.
2016. aug. 6. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

Ilyenek ezek a migránsok :D Csakúgy kikötnek Krétán.

Lehet, hogy már Németországban van.

"Nekem egyszeruen kell az a lany." <--- Ez nagyon csúnya és téves megfogalmazás volt. Nem tárgyról van szó. Ha akkor nem mentél oda hozzá, akkor így jártál. Ezek a krétai kretének :D ... Már valszeg egy másik személy élvezi a társaságát :) xD muhHAHAHAaa Gonoszkodááááás :P

2016. aug. 21. 15:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy. :"D Azt sem tudtam hol vagyok miután elolvastam a kommented.
2016. aug. 24. 14:50
 18/20 domoka98 válasza:
0%
Én most jöttem haza olympic beach-rol 08.22-en. A nyaralás alatt voltunk fakultatív programokon és az idegenvezetőnk nagyon jól nézett ki. Összesen 2 ilyen programon voltunk csak azért hogy le merjem szólítani... Nem volt könnyű, de most nagyon hiányzik. Észre is vette hogy valami van mert mikor a második kirándulásra mentünk (mi 5 en mentünk nyaralni tehát mellém egy ismeretlen ult mindig...) Viki (az idegenvezető) maga mellé ültetett hogy ne kelljen egyedül egy ismeretlen mellett üljek. Majd elkezdtünk beszélgetni... Elértünk a kirándulás céljához egy másik tenger partra ami kavicsos volt. Mielőtt leszálltunk volna elmondta a többieknek (kb 50en voltunk a buszon) hogy ha találnak szív alakú kavicsot és méghozzá egyszerre a párjukkal akkor amit tálaltak kavicsot adjak oda a másiknak és akkor a lelkük örökre össze lessz kotve... Nekem nem volt társam mert most épp nem vagyok együtt senkivel... :( Látta Viki hogy keresgéltem a kavicsokat es oda jött hozzám hogy segítsen... :)Milyen véletlen egybeesés hogy kb 5 perc után egyszerre találunk majdnem teljesen egyforma szívalakú kavicsot... :D egymasnak adtuk... Mélyen a szemembe nézett megfogta a kezemet es azt mondta. "Én meg soha nem tálaltam egyszerre senkivel sem szív alakú kavicsot ezért nagyon fogok vigyázni kettőnkre és viselni fogom a szívedet. Még aznap este találkoztunk egy tavernában ahol meg vacsoráztunk. Akkorra már ki volt fúrva a szív es fel volt fűzve egy bőrre. Majd ott vacsora közben be jelölt facebookon. 😁 Másnap indulnunk kellett haza de mi 17:00kor indultunk... Tehát volt kb 5 óránk meg indulásig... Viki elmondta hogy hol találunk mosdót es hogy hol van az utazási iroda ahol dolgozik... :) en elmentem az utazási irodához és még kérdeztek hogy miben segíthetnek. En annyit mondtam hogy Vikit keresem. Azt mondták hogy kb 5 perc es jon. Ott is volt nem kellett 5 perc sem. Es mikor meglátott egyből oda jött hozzám átölelt és kaptam egy puszit... :) nah ettől mindenki úgy meglepődött hogy szét széledtek... :D mi ott maradtunk az irodában kettesben és meg egy utolsó nagyot beszélgettünk. A búcsúzás végén elcsattant egy csók. Majd azt mondta hogy most már mindig velem leszel... Elköszönt mindenkitől aki a buszon volt a hangos bemondón keresztül majd azt mondta hogy Dominika (ez az en nevem... 😁 ) nagyon örülök hogy itt voltál, és velem töltötted az utolsó óraidat ahelyett hogy szétnéztél volna vagy pihentél volna. Nagyon fogsz hiányozni de majd jelentkezem facebookon. :) Majd elindult a busz Viki sírt en meg pont ablaknál ültem és mikor megláttam hogy sír en is elkezdtem sírni... Csókot küldök nekem én elkaptam a kezeimmel es a szívemhez szorítottam. Mind ezt úgyhogy több mint 50en látták es meg az úton is ment a susmus (emeletes busszal mentünk) :D ez volt életem elso görögországi nyaralásom es felejthetetlenné tette ezt nekem Viki. Most nagyon hiányzik nekem Viki de mégis itt van velem mert en is viselem a szívét magamon... Bocsi hogy ilyen hosszú lett... :) Jah azt nem mondtam hogy en most apukámekkal voltam .. A szüleim elváltak... Mind a ketten el akartak vinni nyaralni.. Egymástól fuggetlenul szerveztek le mind a ketten Görögországba a nyaralást. De nem fogok találkozni a lelki társammal mert 380kmre lesz tőlem... Sartira megyek anyukamékkal 09.02... Szóval koszi hogy végig olvastátok!
2016. aug. 31. 11:31
 19/20 domoka98 válasza:
0%
Az előzőhöz elfelejtettem írni meg azt h 18/L meg egyszer koszi ha végig olvastátok! 😁😍❤♥
2016. aug. 31. 11:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Én egy Magyarországon elő részben görög srác vagyok szóval csajok aki akarna ismerkedni írjon 21/F
2017. júl. 26. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!