Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány kg-os lányokat bírtok el?
Figyelt kérdés
Pl. ha a hátatokon, vagy kézbe kéne vinni ( persze úgy, hogy kapaszkodik) vagy ha felülne a nyakatokba2016. júl. 31. 14:38
3/10 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de a hátamon elbírtam apámat is, aki van vagy 100 kiló
4/10 anonim válasza:
Folyamatosan nem tudom, nem szoktam cipuelni senkit.
De haverom 125 kg. Őt odább raktam.
23F
6/10 anonim válasza:
A nyakamban kb 65-ig :)
Ölemben kb 75
Hátamon kb 110
7/10 anonim válasza:
Na akkor nem kell félnem, hogy engem nem bírnak el a srácok:)
8/10 anonim válasza:
Hát, tudod nem minden fiu ugyanolyan erős szóval kicsit hülyekérdés de azért mindegyiknek min. a saját testsúlyát illene elbirnia :D
9/10 anonim válasza:
#8: Szívesen bemutatnálak a volt osztálytársaimnak:)
10/10 $$$$$ válasza:
Hát nem tudom. A lány ismerőseim nem nehezek de egyszer fogadásból vottem a hátamon a 160 kg -os haverom 100 métert. Valamint a 8 -dikos kirándulásno vittem a nyakamba egy 50-60 kilós csajt 5 km eren keresztül :") . Meg egyik haverom aki 75 kg is elég sokat volt egy idöbe a nyakamba. ( csak már nem nagyon tartom vele a kapcsolatot mert nem vagyunk osztálytársak már :( ) . Tehát szerintem szinte minden lányt tudnák vinni a hátamon, ölembe.És a nyakamba os elég sokat :) .ja és a hátamon nem kellene kapaszkodni mert havert is én fogtam nem kapaszkodott ;) .
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!