Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak a nőknél van így tényleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Igazából az a kérdésem,hogy ha benne vagyok egy párkapcsolatban,szeretjük egymást - vsók is volt és több is lesz...:) De egyikünksem mondta még ki,hogy járunk e vagy sem? Szerintem ez csak így nálunk nőknél van így vagy nem tudom. 😊 Viszont akkor most én erre rákérdezzek majd,hogy akkor most együtt vagyunk,vagy hogyan? Értelmes válszokat várok,előre is köszi!2016. júl. 31. 12:29
1/6 anonim válasza:
Van tini párkapcsolatok kategória is.
2/6 anonim válasza:
Nem tudod eldönteni, hogy kiteheted-e facebookra, hogy kapcsolatban vagy?
3/6 anonim válasza:
Igen ez oda jobban illik..amúgy igen, általában ezt az emberek megbeszélik, ahogy minden mást is ami mindkét félt érinti.
4/6 SIDLER22 válasza:
1. Válaszoló: Mert ez nem az a kategória ember???
De amúgy az a legjobb ha az ember konkrét.
5/6 anonim válasza:
Átrakták okostojás. Eredetileg nem itt volt.
6/6 anonim válasza:
Én és a barátom, soha nem beszéltünk arról, hogy most együtt vagyunk-e vagy sem. Megcsókolt, én visszacsókoltam, azután pedig egyre többször találkoztunk és kialakult egy kapcsolat. Ezért van az, hogy nem is tudjuk pontosan, hogy melyik nap számít majd évfordulónak. De szerintem úgy is tökéletesen működik, ha nem beszélitek meg, hogy mostantól jártok. Mindketten azt kell érezzétek, hogy akarjátok. Nem kell rákérdezz, mert ha ő is veled akar lenni, akkor egyértelmű, hogy benne vagytok egy kapcsolatba. Ha csak pár napja tart a dolog akkor egy kicsit bizonytalan, de ha már 1-2 hete találkozgattok akkor valószínüleg ez nem csak egy kis szórakozás, hanem komolyabb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!