Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 18 éves fiúnak még sose volt barátnője?
Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar, mert nem azért nem volt még barátnőm, mert nem tudtam volna szerezni, ha annyira akartam volna, mert nem vagyok ronda, sőt, de nem láttam sok értelmét még 18 év alatt.
Most se érzem olyan sürgetőnek a dolgot, még van egy évem középsuliból, egyszer befejezem azt, megcsinálom az érettségit, az most fontosabb, aztán ha ezek le vannak tudva akkor belekezdek komolyabban a társ keresésbe, de nem könnyű, mert eddig még egy olyan lányt se találtam aki hosszabb távon felkeltette volna az érdeklődésem, csak úgy bárkivel meg nem fogok összejönni.
Szóval az őszinte véleményeteket kérem, ne kíméljetek, gáz lenne?
2016. júl. 30. 20:48
11/14 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten vonzó, egyáltalán nem gáz, és a lány se találná gáznak ha van némi esze :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nem számítottam ilyen pozitív válaszokra, egyébként én is reménykedem benne, hogy az értelmesnek mondható embereknél, ez nem gáz.
2016. júl. 31. 00:16
13/14 anonim válasza:
Ugyan már... Nincs azzal baj. :D Én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne egy társ, de az ismerőseim 90%-a lesz*r, és amúgy sem lesz sok időm szeptembertől, mert 11.be megyek, ott pedig nagyon jól akarok teljesíteni, mert az már beleszámít a ponthatárokba... :D És számomra fontosabb az, hogy bekerüljek az áhított helyre, minthogy pár hónapig legyen valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!