Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatom van, mit csináljak?
Van egy volt osztálytársam,aki szerelmes belém,nemrég megbánta,hogy nem lett belőlünk,semmi és hogy hanyagolt engem,de én kifejtettem neki,hogy van barátom,és hogy megvolt az esélye. Elküldtem. Na de ma rám írt,hogy miújság van velem,lenne kedvem játszani vele online(a kedvenc játékommal) és én igent mondtam...Lehet,hogy csak szimplán nem kellett volna neki visszaírnom? Nagyon rosszul érzem magam.nem akarom,hogy úgy érezze,hogy lehetőséget adok neki,arra hogy lépjen. Egyébként suliban nagyon szimpatikus volt a fiú,de már egyáltalán nem.
18l
Mondj el egy miatyánkot, meg egy szűzmáriát.
26/F
Nagy levegőt és kifujni :)
Nem tettél semmi rosszat. Ha a múltkor már elmondtad neki, hogy van barátod, akkor csaknem beszéli be magánok, hogy ebből még lehet valami..szóval nyugi! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!