Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szemüveges lány miért tartja hátránynak a szemüveget?
Én nem szeretnék szexi bombázó lenni, inkább csinos, aranyos. Ahhoz pedig nagyon nem illik a szemüveg. :(
Ezen kívül pedig kicsi koromban rengeteget csúfoltak és nem tudtam tenni ellene semmit... Tehát nagy ellenségek vagyunk a szemüvegem és én.
#11: A szemüveg nem jelenti,hogy valaki csak és kizárólag szexi bombázó lesz tőle......... :)
Nagyon sok szemüveges lány van, aki csinos és aranyos a szemüvegével együtt. Sőt, a legtöbb szemüveges lány ilyen :) !
Szemüveges vagyok,és nem igazán volt gond sosem az ismerkedésnél,hogy van..pláne h mindig (majdnem mindig) máskeretes szemüveggel jelentem meg!
Viszont sosem smacizok +egyebek a párommal szemüvegbe..halálom h koszos..meg látom h barátnőmnek is koszos a szemöüvegje vagy egyéb
16# hozzáér az arca orra stb!
Engem meg zavar ez van:)
Hát nem tudom, én is szemüveges voltam nagyon sokáig, elsős korom óta egészen 2015 szeptember végéig. Kipróbáltam a kontaktlencse, de nem valami jó szerintem az sem, drága, pepecselős, nem érte meg.
Megműtettem a szemem 18 évesen elsősorban a suli miatt, de amúgy is megakartam csináltatni. Nem bántam meg! :)
A szemüveg és a rossz látásom (-6) hátráltatott sok dologban, elegem volt belőle.
Hogy miért hátrány? Mert engem hátráltatott strandolásnál, kézilabdánál röplabdánál eltaláltak, simán beleállhatott volna a szemembe, akkor mondtam, hogy többé nem akarok szemüveges lenni.
Mert akárhogy vesszük,bizony aki szemcsit hord az nem egészséges.És van aki ebből indulki,hogy neki nem kell pápaszemes lány,aki nyilván egyfolytában tanul/olvas. És mindenkinek a menő csávó kell,az pedig akkor sem hordja a szemcsit ha kell(ene) és a nője sem.Az máskérdés,hogy szemcsis csaj akkor sem tudna labdba rugnia menő srácnál,ha szemcsitlen volna.
És mielőtt szó éri a házam elejét:én is szemcsis vagyok meg a szüleim,és a tesóm is.
mondjuk nálam nem hátrány,de én nem vagyok menő csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!