Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, meleg vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, meleg vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és meleg. Senki se tudja. Nem merem senkinek se elmondani. A suliban is cikiznének, a bátyám, szüleim nem is tudom...

Van egy fiú, aki tetszik és 2 évvel idősebb nálam. Nagyon cuki és kedves. Van barátnője, de szerintem van valamilyen meleges beütése vagy mi :D

Mit kezdjek magammal? Már nem is tudom, hogy akkor elmondjam a szüleimnek és/vagy a fiúnak hogy meleg vagyok vagy ne?

Teljesen össze vagyok zavarodva...

2016. júl. 27. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Lehet hogy csak hormonok. Van egy kis esèlye, hogy el fog múlni, pont a zavarodottság miatt.
2016. júl. 27. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Ezzel semmi baj nincs:) de várj még egy kicsit mielőtt bármit teszel:)
2016. júl. 27. 23:07
 3/8 anonim válasza:
40%
Szerintem ez csak kíváncsiság mint a lányoknál is van,hogy egyes lányok kíváncsiak,hogy milyen lehet csókolózni meg szexelni az azonos neműekkel.Szóval ez csak kíváncsiság szerintem
2016. júl. 28. 01:13
 4/8 anonim válasza:
100%
Miért kell még jobban összezavarni azzal, hogy "lehet, hogy elmúlik" Nincs semmi baj azzal, hogy ha valaki meleg, elmúlni nem fog. A kérdezőnek azt tanácsolnám, hogy nem kell elsietni semmit, majd lassan rá fog jönni, hogy mi a helyes út. Neten sok írást, ismerkedő oldalt is lehet találni a témában.
2016. júl. 28. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az elfog múlni dolgot!!

Kérdező neked el kell fogadnod magad. Vannak erre nagyon jó könyvek. :) Pl. Kincses Marcell Coming out

A szüleidnek ne mond el ha tudod hogy csak cikiznének.

2016. júl. 28. 13:18
 6/8 anonim válasza:

Fontos hogy az elhamarkodott döntés, és önmagad késői felvállalása között találd meg az arany középutat. Én kb egy éve 24 éves korom óta kezdem egyre jobban felvállalni hogy meleg vagyok, és folyamatosan azt érzem hogy nagyon sok időt elvesztegettem... te ne ess ebbe a hibába!

Ha meleg vagy, és melegként is akarsz élni, ne plakátold ki de döntsd el fejben hogy vállalod az ezzel járó esetleges negatív következményeket.

A te esetedben ha tényleg van esélye, hogy a srácnál nem zárt ajtón kopogtatsz, akkor csak neki mondd el, ha tényleg kedves és jófej, akkor ő sem fogja világgá kürtölni, max jól fog esni neki hogy bejön neked.

Szüleidnek mindenféleképp csak abban az esetben mondd el, ha arra vágysz hogy megoszd velük a meleg életed dolgait és esetleg csajok helyett pasikat vigyél haza... feltéve hogy úgy érzed, hogy ezt ők el fogják tudni fogadni.

Légy ügyes, az első lépés a legnehezebb ;)

2016. júl. 28. 19:32
 7/8 anonim válasza:
Nőként, bisex nőként az a tanácsom, hogy először fogadd el magad! Addig amig ez nincs meg nem varhatod el másoktól sem ugyanézt! Anyám mai napig nem tudja, csak talân sejti. Első lépés a legnehezebb!!! Aztan ha még amikor mr magadban tisztztad a dolgot is tetszik a fiú, akkor először ne tamadd le, puhatolózz kicsit "spannolj" össze vele, így kiderülhet, hogy mit gondol a melegségről és rólad! Ha pozitív dolgokat tapasztalsz és jól kijöttök mond el neki.
2016. júl. 29. 01:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor fedd fel és vállald magadat,ha teljesen biztos vagy a másságodban.

Az első és legfontosabb,hogy magaddal tisztában legyél,mindenki más csak ezután következzen.

Az,hogy cikiznek,hát mindenkit cikiznek,ezzel nem tudsz mit kezdeni.Majd elmúlik egyszer talán.

Ha rendben vagy magaddal,a srácnak beszélj őszintén érzéseidről,aztán meglátod mit reagál.

Lehet,hogy elutasít,de elmondhatod,bátor voltál és megpróbáltad.Sok Szerencsét!

2016. júl. 29. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!