Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eloszor megyek a parom szuleiv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eloszor megyek a parom szuleivel strandolni, mitevo legyek?

Figyelt kérdés

A helyzet a kovetkezo..most leszunk 1 eve egyutt a parommal, eddig ugy igazan soha nem latot smink nelkul(mindig eros, feltuno sminket viselek)ha egymasnal is alszunk, mindig keves lampafenynel(mikor mar latom h almosabb)mosom le, reggel akar orakkal hamarabb felkelek h tokeletes alapotban lason.

Azonban strandra en nem szoktam sminkelni. Tevedes ne essek, hetkoznapokra sem szoktam, igazabol csak a baratom-szulei tiszteletere, alkalmakkor.

Felek h csalodni fog a latvanyban..tudom h nelkule nem vagyok az igazi..Szerintetek sminkeljek a kedvukert?

Azt akarom h mindig tokeletesnek lassanak..vagy inkabb ne menjek veluk?

Igazabol a baratom reakciojatol felek a legjobban..

Valaszokat elore is koszonom!

17L

2016. júl. 27. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
szakíts vele és akkor nem kell ezen aggódnod.
2016. júl. 27. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

a szén is feljön a bányából?

a gyerekek sírnak, ha rád néznek?

a kutya is csak akkor játszik veled, ha a nyakadra csontot kötnek?

2016. júl. 27. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne sminkelj. Teljesen felesleges. Max vízálló szempillaspirál. Ha ezért elítél a barátod akkor nem is szeret igazán.
2016. júl. 27. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb hülyének fognak nézni ha full sminkben mész strandra.. 16/L
2016. júl. 27. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rájön, hogy a feltűnő smink milyen ronda. 17 évesen legfeljebb szolidan kellene sminkelned. A szüleinek is szimpatikusabb leszel smink nélkül.
2016. júl. 27. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek... Soha nem látott még a párod smink nélkül. Tehát attól félsz, hogyha meglát akkor nem fogsz neki tetszeni. Ami azt jelenti, hogy nem is szeret igazából. Miért bújsz egy maszk mögé előtte is? Elvileg neki teljesen megkellene nyílnod, vagy nem ez a lényege egy őszinte kapcsolatnak, hogy elfogadjuk és úgy szeretjük a másikat ahogy van?! Senki nem tökéletes. Én soha nem sminkeltem magam mégis találtam valakit. Szerintem állj le ezzel a sminkeléssel mert nem ez alapján kellene szeretnie annak a fiúnak.

17/L

2016. júl. 27. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Oh...... -.-'
2016. júl. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!