Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eloszor megyek a parom szuleivel strandolni, mitevo legyek?
A helyzet a kovetkezo..most leszunk 1 eve egyutt a parommal, eddig ugy igazan soha nem latot smink nelkul(mindig eros, feltuno sminket viselek)ha egymasnal is alszunk, mindig keves lampafenynel(mikor mar latom h almosabb)mosom le, reggel akar orakkal hamarabb felkelek h tokeletes alapotban lason.
Azonban strandra en nem szoktam sminkelni. Tevedes ne essek, hetkoznapokra sem szoktam, igazabol csak a baratom-szulei tiszteletere, alkalmakkor.
Felek h csalodni fog a latvanyban..tudom h nelkule nem vagyok az igazi..Szerintetek sminkeljek a kedvukert?
Azt akarom h mindig tokeletesnek lassanak..vagy inkabb ne menjek veluk?
Igazabol a baratom reakciojatol felek a legjobban..
Valaszokat elore is koszonom!
17L
a szén is feljön a bányából?
a gyerekek sírnak, ha rád néznek?
a kutya is csak akkor játszik veled, ha a nyakadra csontot kötnek?
Nem értelek... Soha nem látott még a párod smink nélkül. Tehát attól félsz, hogyha meglát akkor nem fogsz neki tetszeni. Ami azt jelenti, hogy nem is szeret igazából. Miért bújsz egy maszk mögé előtte is? Elvileg neki teljesen megkellene nyílnod, vagy nem ez a lényege egy őszinte kapcsolatnak, hogy elfogadjuk és úgy szeretjük a másikat ahogy van?! Senki nem tökéletes. Én soha nem sminkeltem magam mégis találtam valakit. Szerintem állj le ezzel a sminkeléssel mert nem ez alapján kellene szeretnie annak a fiúnak.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!