Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejön egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 157 cm és 53 kg. Mondhatni jó tanuló 4-5-ös. Szeretek futni mozogni. Szabad időmben zenét hallgatok kockulok haverokkal vagyok... Sminkelni nem szeretek! Szőke középhosszú enyhén göndör hajam van. Rossz tulajdonságom hogy kicsit káromkodós és hirtelen haragú is vagyok. Viszont ha valamit akarok akkor azt mindenáron megszerzem legyen az bármi. Ezenkívül saját szabájaim vannak amiket néha elfelejtek hogy csak az én fejemben élnek... Ha valakivel nagyon összeveszek vagy megharagszok néha neki ugrok... De csak fiúk esetében ez eddig 2× fprdult elő és nem vagyok rá büszke de ok nélkül sohasem "balhézok"... Jó tulajdonságaim: kedves vagyok ha valakit nagyon megkedvelek azt megvédem... Hűséges, akiket szeretek azokat nagyon. De a fogalmazás nem tartozik az erényeim közé...

2016. júl. 26. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet :)
2016. júl. 27. 07:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Itt nem tudok valamért képet küldeni aki gondolja az megirhatná az email cimét és arra elküldöm
2016. júl. 27. 15:04
 13/13 anonim ***** válasza:
kepfeltoltes.hu-ra töltsd fel, és linkeld be,mindenki úgy szokta :)
2016. júl. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!