Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Rövid vagy hosszú haj vagy esetleg kopasz? Szemszine milyen legyen? Nagy vagy kicsi legyen a szeme? Hosszú szempillái legyenek vagy rövid? Borostás vagy csupasz arc? Inkább parfümöt vagy sprét használjon? Szőrös vagy borotás legyen a hasa és a mellkasa? Mennyit és hova fújja a parfümöt? (Hol szeretitek érezni az illatot) Verekedős tipus vagy inkább szerényebb legyen aki kerüli a konfliktust?

2016. júl. 26. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:

A haja olyan 4-10 centis ķócos, amibe élvezet beletúrni *-*

Kék/zöld szem a kedvencem

Nagy szemű

A szempilláik hosszúsága mindegy

"Csupasz" arc

Mindegy, hogy sprét vagy parfümöt használ

Mindegy, hogy szőtös-e vagy botostás, csak ne egy dzsungel legyen a mellkasán xd

Mindegy, hogy hova fújja a parfümöt xd

Hát, egy fiú szerintem tudjon kiállni magáért, de néha legyen érzékenyebb is

És előny, ha átlagos magasságú/magas, és vékony testalkatú, kis izommal, de semmiképpen sem kigyúrt

15/L

2016. júl. 26. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hosszu haj, olyan 20 centis kb, kek szem, meret tokmindegy, szempilla is, tetszik a borosta is, de a csupasz arc is (kinek mi all jol ugyebar), arcszeszt:D, a szor ferfias, de nekem lenyegtelen, arcon, nyakon, csuklon. Nem szeretem ha allandoan a balhe utan mennek, de azt igen, ha ertem kiallnak, es megvedenek. Nem csak szavakkal, azzal semmire nem megyek, es pofazni en is tudok.
2016. júl. 26. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább hosszabb haj, de van akinek a rövid áll jól.

Kék szemet jobban preferálom, de ha tetszik akkor mindegy.

Hát, olyan átlagos wtf

Nem mindegy? Kinek mi áll jól

mindkettőt

nagyon minimálisan

Nyaka, mellkasa

Azért legyen határozott, de ne szétverekmindenkitag*cibe típus legyen

15/L

2016. júl. 26. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Van akinek a rövid haj áll jól, de nekem a kicsit hosszabb jobban bejön. :) szemszíne kék esetleg barna. Szempillája mindegy. Hát. Ebben a "szőrös" dologban egyet értek az első válaszolóval :D parfüm vagy spré az mindegy. Szerintem is egy fiú tudjon kiállni magáért... nem azt mondom h verekedjen, de legyen bátor.

15/L

2016. júl. 26. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat egy picit hosszabb haj, nem baj, ha oldalt felnyirt. Szemszin, hajszin mindegy. A szem merete is :D a hosszu szempilla nagy cuki, de nem baj, ha rovid. Csupasz arc, spray, borostas mellkas es has, keves parfum a nyakra, es szerenyebb legyen. :) 15L
2016. júl. 26. 16:45
 6/7 anonim válasza:

Tarkónál nem lejjebb érő, a göndörség sem hátrány:D

Alapból a barnát imádom, de a savó, és a mogyoró is vonz:D

Mindegy:D

Miiindegy:D

Teljesen mindegy:D

Mindegy, csak igazi pasis illata legyen:3

Ez is mindegy:D

Szintúgy mindegy:D

Mindkettőt szeretem:D

2016. júl. 28. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

rövid/középhosszú sötét haj, kék vagy zöld szem, "kisfiús" arc (nem valami plakátcsávó, hanem legyen bármi karakter benne amitől különleges), egy kis borosta még tetszik is, világos bőr, a parfüm a nellkasán a legjobb, csupasz mellkas (a lábát viszont nehogy borotválja!), beszédes, laza, független, határozott és megnyerő személyiséggel

18L

2016. júl. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!