Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen fiúk jönnek be?
A haja olyan 4-10 centis ķócos, amibe élvezet beletúrni *-*
Kék/zöld szem a kedvencem
Nagy szemű
A szempilláik hosszúsága mindegy
"Csupasz" arc
Mindegy, hogy sprét vagy parfümöt használ
Mindegy, hogy szőtös-e vagy botostás, csak ne egy dzsungel legyen a mellkasán xd
Mindegy, hogy hova fújja a parfümöt xd
Hát, egy fiú szerintem tudjon kiállni magáért, de néha legyen érzékenyebb is
És előny, ha átlagos magasságú/magas, és vékony testalkatú, kis izommal, de semmiképpen sem kigyúrt
15/L
Inkább hosszabb haj, de van akinek a rövid áll jól.
Kék szemet jobban preferálom, de ha tetszik akkor mindegy.
Hát, olyan átlagos wtf
Nem mindegy? Kinek mi áll jól
mindkettőt
nagyon minimálisan
Nyaka, mellkasa
Azért legyen határozott, de ne szétverekmindenkitag*cibe típus legyen
15/L
Van akinek a rövid haj áll jól, de nekem a kicsit hosszabb jobban bejön. :) szemszíne kék esetleg barna. Szempillája mindegy. Hát. Ebben a "szőrös" dologban egyet értek az első válaszolóval :D parfüm vagy spré az mindegy. Szerintem is egy fiú tudjon kiállni magáért... nem azt mondom h verekedjen, de legyen bátor.
15/L
Tarkónál nem lejjebb érő, a göndörség sem hátrány:D
Alapból a barnát imádom, de a savó, és a mogyoró is vonz:D
Mindegy:D
Miiindegy:D
Teljesen mindegy:D
Mindegy, csak igazi pasis illata legyen:3
Ez is mindegy:D
Szintúgy mindegy:D
Mindkettőt szeretem:D
rövid/középhosszú sötét haj, kék vagy zöld szem, "kisfiús" arc (nem valami plakátcsávó, hanem legyen bármi karakter benne amitől különleges), egy kis borosta még tetszik is, világos bőr, a parfüm a nellkasán a legjobb, csupasz mellkas (a lábát viszont nehogy borotválja!), beszédes, laza, független, határozott és megnyerő személyiséggel
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!