Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik ezt teszitek!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik ezt teszitek! Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést, amiben a kérdező fiú facebookon beszélgetett egy lánnyal, aki nem utasította el őt, de rendszeresen nem írt vissza neki. Mire jó ez, miért nem lehet nyíltan (de nem bunkón) megmondani, hogy bocs, de nem szeretnék ismerkedni. Velem is hasonló eset történt, így tudom, mennyire idegesítő a bizonytalanság, mikor nem ír vissza a lány, aki tetszik, de nem tudom, miért, le akar koptatni, vagy sem. Nem egyszerűbb lenne őszintének lenni?
2016. júl. 25. 23:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10-es: Nem vagy őszinte, de még ez is jobb annál, mintha simán nem reagálnál semmit, mert ebből legalább a fiú megérti, hogy nem.
2016. júl. 26. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy darabig en mindig(!)probalom kedvesen,burkoltan elutasitani a nekem nem tetszo fiukat. Beszelgetek vele,ha keres,valaszolok,de finoman jelzem,hogy maximum baratilag ismerkednek vele. (Ezt eddig egyetlen srac fogta fel.)

Azonban sokan ezt eszre sem veszik a marha nagy egojuk miatt,hiszen oket nem utasithatja vissza senki. Amikor mar nagyon elegem van,nem irok vissza. Ha nem fogod fel az apro jelzeseket,ne csodalkozz,hogy eltunnek a lanyok. Amennyiben valaki tenyleg nem valaszol huzamosabb ideig,ne zaklasd tovabb. Volt egy srac,aki meg a hazunkhoz is odajott,miutan nem reagaltam. Akkor nem mentem a rendorsegre,most viszont a munkahelyem korul is gyakran feltunik. Ha nem hagyja abba a kovetest,majd jogi uton lerendezzuk.

Persze,vannak parasztok is,akik egyik nap meg imadnak,majd masnap letiltanak mindenhonnan. Viszont nem mindig a lany hibas,ezt probald meg megerteni.

2016. júl. 26. 12:48
 13/15 A kérdező kommentje:

"Ha nem fogod fel az apro jelzeseket,ne csodalkozz,hogy eltunnek a lanyok."

Mik ezek az apró jelzések? Én amúgy egy ideig beszélgettem egy lánnyal, nem vettem észre különösebb jelzést, hogy le akar koptatni - talán egy volt, de az se biztos, hogy az volt - aztán egyszer csak nem ír vissza. Ezt mire véljem?

Tudod, én - de nemcsak én, hanem a fiúk többsége is - jobban értjük a konkrét szavakat, mint az ilyen jelzéseket. Az "igen" vagy "nem" szavak jelentése egyértelműbb, mint a jelzések.

"Volt egy srac,aki meg a hazunkhoz is odajott,miutan nem reagaltam. Akkor nem mentem a rendorsegre,most viszont a munkahelyem korul is gyakran feltunik. Ha nem hagyja abba a kovetest,majd jogi uton lerendezzuk."

Mondtad neki, hogy "Kérlek, hagyj békén és ne kövess", vagy csak idióta jelzéseket adsz? Ha nem tetted, próbáld meg először megkérni, mielőtt távoltartást kérnél.

2016. júl. 26. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Jaj,gondoltam amugy,hogy en leszek a hibas!:D Ez nagyon vicces. Nyilvan,mindig a lany az idiota,akarmilyen barom a srac,az a mi hulyesegunknek koszonheto. Persze,hogyne.

Normalis ember nem koveti a masikat,legalabb is,ilyen szinten biztosan nem. Ja,es szerintem az,hogy "hagyj beken" eleg egyertelmu,de szolj,ha nem.:)

2016. júl. 27. 12:35
 15/15 A kérdező kommentje:

"Jaj,gondoltam amugy,hogy en leszek a hibas!:D Ez nagyon vicces. Nyilvan,mindig a lany az idiota,akarmilyen barom a srac,az a mi hulyesegunknek koszonheto. Persze,hogyne.

Normalis ember nem koveti a masikat,legalabb is,ilyen szinten biztosan nem. Ja,es szerintem az,hogy "hagyj beken" eleg egyertelmu,de szolj,ha nem.:)"

De, a "hagyj békén" elég egyértelmű. Ebben igazad van. Viszont vannak, akik arra se képesek, hogy ezt őszintén kimondják.

2016. júl. 27. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!