Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír egyből vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír egyből vissza a srác? 15L

Figyelt kérdés
Írok neki valamit, nem ír vissza pedig elérhető. Aztán fél órával később megint írok, hogy untatom-e. Erre azt írja hogy "ha untatnam akkor nem beszelne velem😘" Ez mit jelent?:o segítsetek!:(

2016. júl. 25. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Honnan a francból tudjuk? Ezernyi oka lehet. Esetleg miért nem tőle a kérdezed meg, ha már úgyis beszélgettek?
2016. júl. 25. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Lehet hogy nem egesz nap a telefonja/laptop-ja elott b@ssza a rezet mint te es nincs ideje mindenre azonnal visszairni.
2016. júl. 25. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy épp csinált valami mást, közben pedig bejelentkezve maradt. Fél óra nem olyan sok idő, lehet hogy éppen zuhanyzott, valakivel beszélt telefonon, fát vágott, izzót cserélt, locsolt, vagy valami számítógépes játékot játszott, filmet nézett. Ezernyi oka lehet, én sem írok vissza mindig mindenkinek azonnal, ha valami mással vagyok elfoglalva.
2016. júl. 25. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nála bármi lehet az oka, nálam pl egész nap megy a gép, böngésző megnyitva, benne facebook is, mégse vagyok egész nap a gép előtt
2016. júl. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!