Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, ebben a korban amiben vagyok, azt mondom, talán igen, beleférhetne. Pár év múlva már nem biztos, hogy végigmennék egy össze-vissza színezett hajú csajjal az utcán.
Másrészről annak a lánynak akit linkeltél, nem is teljesen kék a haja, mert abban én látok sárgás és zöldes foltokat is, ráadásul a kéknek is minimum 3 árnyalata feltűnik. Az már csak egy másik dolog, hogy borzalmasan is áll neki.
Imadom azokat, akik belinkelnek supermodell instagramsztarokat akik a tokeletes babaarcuk melle meg a hajukat is befestettek mint "kis extra". Emberek!! Egy atlagos no nem supermodell kinezetu, ezt kene vegre belatni. Es aki meg ilyen no utan vagyakozik, ne sirjon, ha nem lesz noje.
Egyb. pedig szerintem csak olyan fesse be ilyenre a hajat, akinek jol all. Monki se nem a legszebb, se nem a legapoltabb vlogger a youtubeon. Igazan tudhatna au ember, mi all jol neki, es mi nem. Bar a kek haj mindig is furcsan hatott, nagyon tavol all a termeszetestol, ami nem sok embernek jon be.
Ez pl mar sztem jobb, mert a termeszetes hajszin vandorol at egy kevesbe rikito es termeszetellenes kekbe
De ez se rossz:
Viszont amit linkeltel nagyon ocsmany szerintem
18-s
De ha egy szép pofi, a kerek mellek és a feszes bőr teszik széppé, tetszetőssé a nőket?
Akkor kedves 19-es rengetegen lennenek maganyosak ferfiak es nok kozul is
Ha valaki szereti a masikat szepnek latja ot narancsborosen, leereszkedett mellekkel, es eros arccsontozattal is. Remelem egyszer megerted, mit magyarazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!