Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak tetszik egy kékre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak tetszik egy kékre festett hajú lány?

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 25. 09:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy minden pasi színvak, de nekem ez a haj zöldnek tűnik. Mintha penészes lenne...
2016. júl. 25. 09:38
 12/24 anonim ***** válasza:

Most, ebben a korban amiben vagyok, azt mondom, talán igen, beleférhetne. Pár év múlva már nem biztos, hogy végigmennék egy össze-vissza színezett hajú csajjal az utcán.

Másrészről annak a lánynak akit linkeltél, nem is teljesen kék a haja, mert abban én látok sárgás és zöldes foltokat is, ráadásul a kéknek is minimum 3 árnyalata feltűnik. Az már csak egy másik dolog, hogy borzalmasan is áll neki.

2016. júl. 25. 09:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Amilyen Chloe-nak van a Life is strange-ből az bejövős , de ez amit belinkeltél kérdező az nem nagyon.
2016. júl. 25. 09:49
 14/24 anonim ***** válasza:
ritka ronda
2016. júl. 25. 10:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Monica's Beauty World...
2016. júl. 25. 10:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Jaj ez a csaj a legidegesítőbb ember akit valaha láttam:D egy videóját se tudtam végig nézni annyira hihetetlenül unalmas.Mellesleg ezen a képen még azt mondom kinéz valahogy de ha megnézed egy videóját látod hogy mennyire nem így néz ki.Külsőre se jó.
2016. júl. 25. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
utálom az ilyen hajat. Ez a csajszi is szép lenne szőke vagy barna hajjal de így kékkel rémes
2016. júl. 25. 14:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Imadom azokat, akik belinkelnek supermodell instagramsztarokat akik a tokeletes babaarcuk melle meg a hajukat is befestettek mint "kis extra". Emberek!! Egy atlagos no nem supermodell kinezetu, ezt kene vegre belatni. Es aki meg ilyen no utan vagyakozik, ne sirjon, ha nem lesz noje.

Egyb. pedig szerintem csak olyan fesse be ilyenre a hajat, akinek jol all. Monki se nem a legszebb, se nem a legapoltabb vlogger a youtubeon. Igazan tudhatna au ember, mi all jol neki, es mi nem. Bar a kek haj mindig is furcsan hatott, nagyon tavol all a termeszetestol, ami nem sok embernek jon be.

Ez pl mar sztem jobb, mert a termeszetes hajszin vandorol at egy kevesbe rikito es termeszetellenes kekbe

[link]

De ez se rossz:

[link]

Viszont amit linkeltel nagyon ocsmany szerintem

2016. júl. 25. 16:21
 19/24 anonim ***** válasza:

18-s

De ha egy szép pofi, a kerek mellek és a feszes bőr teszik széppé, tetszetőssé a nőket?

2016. júl. 25. 16:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkor kedves 19-es rengetegen lennenek maganyosak ferfiak es nok kozul is

Ha valaki szereti a masikat szepnek latja ot narancsborosen, leereszkedett mellekkel, es eros arccsontozattal is. Remelem egyszer megerted, mit magyarazok

2016. júl. 25. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!