Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha ilyen problemam van?
Ebbe a kategoriaba tartottam ertelmesnek a kerdest..
Ha olyanrol van szo aki nagyon tetszik,soha meg sem probalok kezdemenyezni,nyittani a lany fele..
Nem latom ertelmet,mert ugy vagyok,hogy na most itt kinlodom a semmiert,kirohog,megsem probalom.
Viszont rondanak nem tartom magam,csak kulonleges szemelyiseg vagyok,nem megyek a tobbi dologba bele.
Az erdekes az,hogy idaig kavartam 5-6 lannyal,es mind szepek.Nem csak szerintem szepek,masok szerint is.Abbol 3 csak ilyen alkalmi,a masik kettovel hosszabb ideig targyaltam rendesen a.t.b.a.s.z.t.a.k es most mar ezek utan nagyon nem vagyok kivancsi az elutasitasra.
Lepjek/ne lepjek? Az is kozre jatszik a dologban,hogy azert akarkivel nem allok le,komoly dologba is belemennek,de nagyon arra jottem ra,hogy annyinal tobbet nem erdemel a nagy resze,hogy egy szot szoljak hozzajuk.Tisztelet a kivetel.
Velem van a baj? Ismeros csajokkal,vagy aki nem tetszik annyira nincs semmi baj,de ha valaki nagyon tetszik es nem lep,akkor szia,mert en tuti nem merek.
Nagy resze 1-2 evvel nagyobb,vagy egy idos velem akik tetszenek.Nem is fognak semmit csinalni,varnak?
Belemegyek en ilyen-olyan dolgokba is,ha csak az kell neki,csak csinalanak mar valamit..De ahogy elnezem nagyot valtozik mar az erdeklodesi kor 1 evvel nagyobb lanyoknal..
14-15-16 evessel meg mit csinaljak?:))) Vicc...
Nagyon szepen megkoszonnem ha valaki irna valaszt.(Johet jo hosszu is,elolvasom mindenkepp).
Koszonom elore is.
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!